Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

METİN OK´DAN THK´YA ZİYARET

METİN OK´DAN THK´YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Metin OK, Türk Hava Kurumu Bandırma Şubesini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Metin OK, Türk Hava Kurumu Bandırma Şubesini ziyaret etti.
Gittiği her yerde vatandaşların ilgisi ile karşılanan Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Metin OK Sivil Toplum Örgütlerini ziyaretlerini sürdürüyor. Aday adayı Metin OK, Varol Memişler başkanlığındaki THK Bandırma Şubesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Varol Memişler ziyaret için Metin OK´a teşekkür ederek ?Aday adaylığınız hayırlı olsun, umarım güzel neticeler alırsınız. Bandırmamız için ve sizler için hayırlısı olsun. Bizler THK olarak Atatürk´ün bize işaret ettiği doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. THK Şubeleri arasında gerçekten çok özel ve aktif bir yerdeyiz. Bandırma bir havacılar şehri. Benim de yönetimde ikinci dönemim. Kurslarımızla, yarışmalarımızla, gençliğimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geleceğe yönelik çok güzel projelerimiz var. Örneğin; Musakça civarında bir eğitim merkezi kurma çalışmamız var. THK pilotlarımız bölgeyi inceledi ve Hafif Hava Araçlarının iniş-kalkışı için uygun olduğunu belirtti. Burada çok güzel bir eğitim merkezi kurabiliriz. Ayrıca üniversitemiz ile çalışmalarımız var. Attığımız adımlar sayesinde Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin başvurusunu YÖK´e ilettiler. Hayallerimiz çok, yaptıklarımız çok, yapacaklarımız daha da çok..Tabii ki sizlerin de desteği ile? dedi.
Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Metin OK da Memişler´i çalışmalarından ötürü kutlayarak ?Üyesi olmaktan gurur duyduğum Türk Hava Kurumu Bandırma Şubesinin çalışmalarını gerçekten gururla izliyoruz. Bir öz eleştiri yapmak gerekirse, çalışmalara aktif olarak katılamıyoruz ama destek konusunda bu güne kadar elimizden gelen neyse onu yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Aday gösterildiğim takdirde ve sonrasında Bandırma Belediye Başkanı Metin OK olarak bu desteğin artarak devam edeceğine söz veriyorum. Çünkü Bandırma havacılık konusunda çok ayrıcalıklı bir şehir. Bizler de sportif havacılık konusunda ve sivil havacılık konusunda gövdemizi taşın altına sokmak zorundayız. Bandırma Sivil Toplum Örgütlerinin çok aktif olduğu bir kent. Türk Hava Kurumumuz üye yapısıyla ve faaliyetleriyle öncü durumda. Çalışmalarınızdan ötürü sizi tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum? dedi.
Ziyarette THK Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler Metin OK´a THK Rozeti taktı.
Haber : Ozan Ertuğrul



Anahtar Kelimeler: METİN ZİYARET
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli