Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Meşhur Porshe Jip magazin basınının gündeminde

Meşhur Porshe Jip magazin basınının gündeminde

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'nın, geçtiğimiz nisan ayı sonlarında belediyeye bağışlandığını açıkladığı Porshe Marka Jip magazin basınına malzeme konusu oldu.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın, geçtiğimiz nisan ayı sonlarında belediyeye bağışlandığını açıkladığı Porshe Marka Jip magazin basınına malzeme konusu oldu.
Erdek Belediyesi`ne Park A.Ş. tarafından 2005 model Porsche Cayenne marka 34 PRK 86 plakalı araç ivazsız olarak bağışlandı.
Geçtiğimiz nisan ayı sonlarında, konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, "2008 yılında bir gösteri merkezi için kiralanan 12 metrekarelik led ekran Park A.Ş. tarafından 2009 yılında belediyemize bağışlanacaktı. Ancak seçim sonrası Erdek Belediye Başkanının kesilmiş çekleri ödememesi sonucu firma sahibi bağıştan vazgeçerek, bahse konu led ekranı Erdek Belediyesi’ne 63 bin liraya satmıştır. Belediyemizin 2008 yılında yapmış olduğu ihaleler sonucu yüklenici firma nakdi bağış yapamadığı için, firma sahibi mevcut yönetimimize bir araç bağışlayarak akdini yerine getirme talebinde bulunmuştur" dedi.

Sarı’nın bu açıklamasından sonra, Bandırma Son Kurşun Gazetesi Sahibi Gazeteci-Yazar Engin Arıcan, "ERDEK VE PORSHE" başlıklı makalesiyle konuyu kamuoyunun gündemine taşıdı.
Ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı tarafından, belediyeye bağışlandığı açıklanan Porshe Marka Jip İstanbul`da ortaya çıkarak, bu kez magazin basınına konu oldu.
İşte! Magazin basınında 34 PRK 86 plakalı Porsche Marka Jiple ilgili yer alan haber:
“Murat Boz ile ayrılan Stilist Eliz Sakuçoğlu, ayrılıktan sonra da kullandığı Boz`a ait Rubicon marka cipi satıp, kendine 150 bin Euro değerinde Porsche Cayenne marka yeni bir cip aldı. 7 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz Haziran ayında sürpriz şekilde sona erdiren Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu`nun arasındaki son bağ da koptu. Ayrılığa rağmen Murat Boz`a ait olan 80 bin Euro değerindeki modifiyeli son model Rubicon marka cipi kullanan Sakuçoğlu, Boz`dan kalan son hatırasını da elden çıkardı. Önceki gün Bebek`te görüntülenen Sakuçoğlu, yeni aldığı 150 bin Euro değerindeki Porsche Cayenne model yeni cipiyle görüldü. Eşyaları evden gönderildikten sonra Boz`dan kalan arabasından da kurtulduğunu gösteren Sakuçoğlu, yaklaşık iki katı fiyatına aldığı cipiyle mutluluk pozu verdi. Stil danışmanı Sakuçoğlu, geçtiğimiz günlerde bir dizide oynayabileceğini de açıklamıştı. (Haber Kaynağı: Akşam Gazetesi-Türkiye Gazetesi-Posta Gazetesi)



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli