Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MERCEDES-BENZ TÜRK A.Ş.´den okula eğitim laboratuarı

MERCEDES-BENZ TÜRK A.Ş.´den okula eğitim laboratuarı

"Meslek Liselilerimiz Geleceğin Yıldızları" Projesi kapsamında Mercedes-Benz-Türk A.Ş. tarafından Balıkesir Altıeylül Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kazandırılan ?Eğitim Laboratuvarı?, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Eğitim Yöneticisi Raşit Uzunoğ

"Meslek Liselilerimiz Geleceğin Yıldızları" Projesi kapsamında Mercedes-Benz-Türk A.Ş. tarafından Balıkesir Altıeylül Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kazandırılan ?Eğitim Laboratuvarı?, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Eğitim Yöneticisi Raşit Uzunoğlu´nun katılımı ile açıldı.
?Eğitim Laboratuvarı? açılış programına, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fahri Konuk, BAUN Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Mehmet Baştürk, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkan Vekili Fikrettin Kocaman, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Solak, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Eğitim Yöneticisi Raşit Uzunoğlu, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Yetkilileri Ali Hakan Yakıt ile Birol Bilici, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri İslam Aktepe ve Fatih Aka, Oda Başkanları, Altıeylül Mimar Sinan MTAL Müdürü Ömer Temiz, eğitim yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda da başarılı olmalarını önemsediklerini vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, konuşmalarında,?Ülkemizin iyi doktora, iyi avukata, iyi mühendise ihtiyacı olduğu kadar iyi kaporta ustasına, iyi marangoza, iyi berbere de ihtiyacı var. Hem de çok ihtiyacımız var. İnşallah meslek liselerimizde yetişen evlatlarımız sayesinde özellikle ara eleman ihtiyacı kalmayacak ve Balıkesir çok daha iyi bir noktaya gelecektir.? dedi.
Mercedes-Benz Türk A.Ş. Eğitim Yöneticisi Raşit Uzunoğlu ?Her işin başı eğitim anlayışını benimseyen Mercedes-Benz Türk A.Ş., sürdürdüğü sosyal sorumluluk projesi ile yıllardır Türkiye´nin çağdaş geleceğine katkıda bulunmaktadır. Bundan sonraki amacımız Türk iş birlikçilerimiz ile birlikte projenin sürdürülebilirliğini sağlamaktır. Herkese hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ?Mercedes Benz´in 32. sosyal sorumluluk projesi olarak Balıkesir´imiz de bu laboratuvarın yapılmış olmasını destekliyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.? dedi.
"Meslek Liselilerimiz Geleceğin Yıldızları" Projesi kapsamında Mercedes-Benz-Türk A.Ş. tarafından Balıkesir Altıeylül Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kazandırılan ?Eğitim Laboratuvarı?, 215 metre kareden oluşuyor. Laboratuvarın inşaat, tadilat, tesisat, donanım, eğitim materyalleri Mercedes-Benz-Türk A.Ş. tarafından karşılanmış olup her yıl bu laboratuar da 24 öğrenci eğitim görecek ve öğrencilerin % 50´si mezuniyetleri sonunda Mercedes-Benz-Türk A.Ş. tarafından istihdam edilecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından da 2500 metre kare taş döşeme ile çevre düzenlemesi yapılacaktır. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı