Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Mehmet Özerenin yeğeni Trafik kazası kurbanı oldu

Mehmet Özerenin yeğeni Trafik kazası kurbanı oldu

Erdeksporu Alt yapı Sorumlusu Mehmet Özerenin kız kardeşinin oğlu Halit Kök (21) trafik kazasında vefat etti.

Erdekspor`u Alt yapı Sorumlusu Mehmet Özeren`in kız kardeşinin oğlu Halit Kök (21) trafik kazasında vefat etti.
Pazar günü gecesi Bandırma Gönen karayolu Tuzakça kavşağında meydana gelen trafik kazasında 1 genç yaşamını kaybetti. Biri ağır olmak üzere 4 gençte yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Bandırma ve Saraylar Beldesinde faaliyeti olan iş adamı Günay Kök`ün oğlu Halit Kök (21) birlikte pazar tatili yaptıkları Bandırma`da akşam da Galatasaray- Fenerbahçe derbisini izleyip ardından arkadaşlarını bırakmak üzere Gönen`e hareket ettiler.
Ancak havanın yağışlı, yolun kaygan oluşu gençleri beklenmedik bir trafik kazası yapmalarına neden oldu.
Baştarafı Sahife 1'de
Pazar günü gecesi saat 22.30 sularında Tuzakça kavşağı yakınlarında otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü Halit Kök (21) aracıyla şarampole uçtu. Kazada ağır yaralı olarak Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılan Halit Kök tüm müdahaleye rağmen hastanede hayatını kaybetti. Araç içindeki diğer 4 kişi ise kazayı yara almadan atlattı.
Kök ailesi ve çevresini mateme boğan cenaze dün ikindi namazına mütakiben Bandırma Haydar Çavuş Camiinde kılınan cenaze namazı ardından şehir mezarlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi.



Azra kahvecioğlu
1.04.2015 08:53:41
Canım abim mekanın cennet olsun. Seni çok özledik. Keşke geri dönüp bize tekrar abilik yapabilsen! Ama biliyorum sen bizi yukarıda bir yerde izliyorsun. Keşke bizi bırakıp gitmeseydin

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli