Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mehmet Akif´i en güzel mısralarla anlatanlara ödülleri verildi

Mehmet Akif´i en güzel mısralarla anlatanlara ödülleri verildi

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ?İstiklâl ve İstikbal Şairi Mehmet Akif? konulu şiir yarışmasında derece alan öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız´ı makamında ziyaret etti

Ziyarete, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Solak, derece alan öğrencilerle birlikte okul yöneticileri ve öğretmenleri katıldı.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde il çapında düzenlenen ?İstiklâl ve İstikbal Şairi Mehmet Akif? konulu şiir yarışmasında öğrencilerimiz Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u en güzel mısralarla anlatmak için yarıştı.
?İstiklâl ve İstikbal Şairi Mehmet Akif? konulu şiir yarışmasında derece alan öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, öğrencilerle tanışarak bir süre sohbet etti. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´un istiklal ve istikbal mücadelesine kalemiyle gönül veren kıymetli öğrencilerimizi ve onların yetişmesinde büyük emeği olan öğretmenlerimizi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Ayvalık Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Pervin Tuğçe Gebedek 1.ci, İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi Hazırlık Sınıfı Öğrencisi Gamze Böğrüm 2.ci, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Buse Özenç 3.cü olmuştu.
Şiir yarışmasında derece alan öğrencilere plaket ve hediyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız tarafından takdim edilmesinin ardından ziyaret sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false