Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mecliste Şikayet Tartışması

Mecliste Şikayet Tartışması

Mırız "Biz Ekmekle Oynamayız, Ekmek Veririz"

Erdek Belediye Meclisi´nin Mayıs ayı toplantısında CHP´li üye Nimet Kalafat ile AK Partili üye Yaşar Ceyhun Mırız arasında sözlü tartışma yaşandı.
Toplantıda; CHP´li üye Nimet Kalafat´ın, AK Partili üye Yaşar Ceyhun Mırız´a dönerek ?Beni sen şikayet ettin? yönünde yaptığı suçlamaya Mırız, kendisinin bu tür ucuz işlerle uğraşacak biri olmadığı cevabını verdi.
Erdek Belediye Meclisi´nin Mayıs ayı toplantısında gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından Erdek Belediyesi´nin CHP´li meclis üyesi Nimet Kalafat ile AK Partili meclis üyesi Yaşar Ceyhun Mırız arasında ?beni sen şikayet ettin? tartışması yaşandı.
CHP´li Kalafat kendisine ait bir yapının kaçak olduğu iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu belirterek suç duyurusunda bulunan kişinin AK Partili Yaşar Ceyhun Mırız olduğu yönünde duyum aldığını ve bu olayın kendisini çok üzdüğünü ifade etti.
Kalafat´ın kendisine yönelik yaptığı suçlamaya cevap veren Mırız, bugüne kadar kimsenin arkasından iş çevirmediğini, kendisine karşı yapılan kaçak yapı şikayetleri ve yıkım kararları alınırken kendisine kimsenin neden destek olmadığını sorup, kimseden korkmadan herkesin yüzüne konuşabilecek cesareti olduğunu açıkladı.
Zaman zaman tansiyonun yükseldiği dakikalarda Mırız, kendisine karşı yapılan suçlamayla ilgili olarak şöyle konuştu:

?Ben bu tür ucuz işlerle uğraşacak insan değilim. Bunlar ucuz işler olup ben Hacı Osman Mırız´ın oğluyum, kimsenin arkasından iş çevirmem. Burada ki herkes dahil kimseden bir korkum yok. Bir sorunum varsa bunu sizin bana mal ettiğiniz şikayet yoluyla değil yüzünüze karşı konuşarak halledebilirim. Biz kimsenin ekmeğiyle oynamayız. Aksine insanlara iş, aş, ekmek veririz. Şikayette bulunulan avukat benim avukatım diye olayı bana mal edeceğinize aynı avukat Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın da avukatı niçin başkana mal etmiyorsunuz da bu işi benden biliyorsunuz? Kaldı ki aylardır benim Erdek´e katma değer katmak için yapmış olduğum tesisin kaçak olduğunu şikayet ettirerek yıkım emirleri çıkartıldığında neden benim yanımda durmadınız. Şimdi aynı olay sizin başınıza geldiğinde bunu bana bağla-yamazsınız. Dediğim gibi bu tür ucuz işlerle ben uğraşmam."

Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Mecliste Şikayet Tartışması
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı