Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mecliste ilk kez işaret dili tercümanı görev yaptı

Mecliste ilk kez işaret dili tercümanı görev yaptı

Edremit Belediye Meclisi´nin Ağustos ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı.

Edremit Belediye Meclisi´nin Ağustos ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda toplam 26 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapılan toplantıda 16 ana gündem ve önergelerle gündeme alınan 10 ek gündem olmak üzere toplam 26 madde görüşülerek karara bağlandı.
İmar ile ilgili konular İmar Komisyonu´na, diğer bazı gündem maddeleri de incelenmek üzere ilgili ihtisas komisyonlarına sevk edildi. İmar Komisyonu başta olmak üzere ilgili ihtisas komisyonlarından meclise gönderilen konular görüşülerek karara bağlandı. Görüşülen maddelerin büyük bir çoğunluğu oy birliği ile kabul edildi. Toplantı sonunda yürütülen hizmetler ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgi veren Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Meclisimizde aldığımız kararların Edremit´imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Katılan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve izleyici olarak salonda bulunan yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum.? dedi.
Toplantıda ilk kez işaret dili tercümanı görev yaptı. Toplantı her ay olduğu gibi Edremit´te yayın yapan Zeytin Fm radyosundan canlı olarak yayınlandı.
CHP Milletvekili belediye meclis toplantısını izledi
Edremit Belediyesi´ni ziyaret eden Milletvekili Ahmet Akın, Belediye Meclisi´nin Ağustos 2015 ayı olağan toplantısını izleyici bölümünden takip etti.

/resimler/2015-8/11/1448002044851.jpg
CHP Edremit İlçe Başkanı Enver Enligün ile birlikte meclis toplantısını takip eden Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir´in her yerine olduğu gibi güzel ilçelerimizden biri olan Edremit´e bir çivi fazladan çakabilmek için Kamil Saka başkanının her zaman yanında olacaklarını ifade etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli