Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MEB Teftiş Kurulu Başkanı Çakır, Balıkesir’de

MEB Teftiş Kurulu Başkanı Çakır, Balıkesir’de

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Metin Çakır, çeşitli toplantılara ve programlara katılmak amacıyla ilimize ziyarette bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Metin Çakır, çeşitli toplantılara ve programlara katılmak amacıyla ilimize ziyarette bulundu. 
"Millî Eğitim Bakanlığı Müfettişlerinin Mesleki Yeterliliklerinin Geliştirilmesi" konulu seminer düzenlendi 
İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Metin Çakır'ın katılımıyla gerçekleşen "Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişlerinin Mesleki Yeterliliklerinin Geliştirilmesi Semineri"ne katıldı. 
Çağdaş teftiş anlayışının, öğretmenlere ve diğer görevlilere sağlanan mesleki yardım ve rehberlik hizmetlerinin tümünü içeren bir süreç olduğunu belirten Metin Çakır, görevlilerin çalışma alanındaki bilgilerini arttırma, metotlarını daha iyiye götürme, mesleğe ve çevreye uyumlarını sağlama konularında, müfettişlerin kılavuzluk görevini üstlenmesi gerektiğini kaydetti. 
Seminerin devamında Teftiş Kurulu Başkanı Metin Çakır, Balıkesir Eğitim Müfettişleri Başkanı Seyfettin Cevval ve ilde görevli eğitim müfettişleriyle toplantı yaparak yürütülen çalışmaları değerlendirdi. 
Çakır, yöneticilerle bir araya geldi 
Teftiş Kurulu Başkanı Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı eşliğinde, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve 20 ilçenin Millî Eğitim Müdürleri ile Balıkesir Öğretmenevi’nde toplantı gerçekleştirdi. 
Yeni hizmet içi eğitim felsefesi ve vizyonu, mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik politika ve uygulamalar, kalite güvence sistemi ve eğitimde fırsat eşitliği konularında paylaşımlarda bulunan Çakır, gerçekleştirdikleri toplantının ardından ziyareti sonlandırdı. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı