Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Mazgallar çalınıyor

Mazgallar çalınıyor

Mazgal hırsızları yer ve zaman gözetmeden söktüklerini götürüyor.

Mazgal hırsızları yer ve zaman gözetmeden söktüklerini götürüyor.
Geçtiğimiz günlerde, Atatürk Mahallesi Kızarandere Camisi (Ebu Hanife Camisi) güzergahında ki mazgallar çalındı. Mazgalları kimin çaldığı bilinmiyor, ama demir mazgalların hurdacılara satıldığı biliniyor.
İlçemiz Atatürk Mahallesi Kızarandere Camisine giden güzergah üzerinde caddenin kenarlarında Erdek Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletme Müdürlüğü`ne ait mazgallar, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.
Mazgalların çalındığını gören vatandaşlar, olayın şaşkınlığını yaşarken, "Bu kadarına da pes doğrusu. Bir şey bulamayınca mazgalları çalmaya başladılar" diye tepki gösterdi.
Su ve Kanalizasyon İşletmesine ait yağmur suyu kanallarının üzerindeki mazgalların kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalınmasının ardından, konuşmaya devam vatandaşlar, "Bu kadarına da pes doğrusu. Bu insanlarda hiç Allah korkusu yok mu? Bu yoldan her gün araç ve insan geçiyor. Biri bu çukura düşüp bir tarafını kırabilir, araç girse hasar yaşayabilir. Bir şey bulamayınca mazgalları çalmaya başladılar. Daha neler göreceğiz?" diyerek tepkilerini dile getirdi. Belediye ekipleri çalınan mazgalların yoldan geçen araç veya insanlara zarar vermemesi için etrafında geçici olarak önlem aldı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı