Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Mavi Yelekliler Ocaklar ve Narlı’da

Mavi Yelekliler Ocaklar ve Narlı’da

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Balıkesir İl Başkanlığı ve Erdek İlçe Başkanlığı tarafından İlçemize bağlı kırsal Ocaklar ve Narlı mahallelerinde Mavi Yelekliler toplu saha etkinliği gerçekleştirildi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Balıkesir İl Başkanlığı ve Erdek İlçe Başkanlığı tarafından İlçemize bağlı kırsal Ocaklar ve Narlı mahallelerinde Mavi Yelekliler toplu saha etkinliği gerçekleştirildi. 
Mahalle sakinleriyle buluşan DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir, DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve beraberindeki heyeti, Ocaklar ve Narlı sakinleri sevgiyle kucakladı. 
Program, Ocaklar Mahallesi ziyareti ile başladı 
DEVA Partisi’nin Mavi Yeleklileri, ilk olarak Ocaklar’da kurulan pazaryerini ziyaret etti. Burada pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen DEVA Partililer, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ilettikten sonra, ülkemiz ekonomisinde yaşanan ağır sorunların çözümünün DEVA iktidarı ile kısa sürede çözülebileceği anlatıldı. 
Pazaryeri’nin yanı sıra çay bahçeleri ile kahvehanelerde bulunan vatandaşları ve esnafı selamlayan İl Başkanı Kemal Aydemir, Ocaklar ziyareti hakkında yaptığı değerlendirmede “Bugün Erdek’in en önemli kırsal mahallelerinden Ocaklar Mahallesi’ni ziyaret ettik. Kıymetli Ocaklar sakinleri DEVA damlalarını sevgiyle kucakladı. Balıkesir ve Erdek Teşkilatı olarak Ocaklar cadde ve sokaklarını gezdik, Genel Başkanımız Ali Babacan'ın selamını ilettik. Korkma Türkiye Mavi Yelekliler seçime hazır.” dedi. 
Mavi Yelekliler Narlı Mahallesi’nde 
Ocaklar mahallesi saha çalışmasını kırsal Narlı Mahallesi ile devam ettiren DEVA Partililer, buluştukları mahalle sakinleri ve esnafın sorunlarını dinledi. 
Mahalle sakinleri ile esnafı dinleyen Mavi Yelekliler DEVA kadrolarının seçimlere hazır olduğunu vurguladı. 
DEVA Partisi Erdek İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa; DEVA Partisi İl Başkanı Av.Kemal Aydemir, İl Başkan Yardımcıları Necati Baydeniz ve Gürhan Kayabey, DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, DEVA Partisi Erdek İlçe Başkan Yardımcıları Saliha Özgü, Metin Elitok, Burak İşcan, İlçe yöneticileri ve mahalle başkanları katıldı. 
DEVA Partisi İlçe Başkanı Murat Sever’de Ocaklar ve Narlı mahallelerindeki saha çalışmaları hakkında gazetemize yaptığı açıklamada “İlçemize bağlı Ocaklar ve Narlı mahallelerini ziyaret ederek halkımızı dinledik. Çarşı ve pazar esnafını ziyaret ederek hayırlı işler bereketli kazançlar diledik. Aslında problem hep aynı, önemli olan bu problemleri kim çözecek? Sorusunun cevabı. İşte bu sorunun cevabı çok net: “Demokrasi Atılım Derhal Bugün” diye konuştu.
Haber: Tuncay Ertan 

 



Anahtar Kelimeler: Yelekliler Ocaklar Narlı’
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı