Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Marmaraya Nihayet Kaymakam

Marmaraya Nihayet Kaymakam

Marmara ilçesine (Marmara Adası) nihayet kaymakam atandı. Aylardır boşta bulunup, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız tarafından vekâleten yürütülen Marmara Kaymakamlığına, Ağrı Valiliği kaymakam adayı Yakup Güvenin atandığı bildirildi.

Marmara ilçesine (Marmara Adası) nihayet kaymakam atandı. Aylardır boşta bulunup, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız tarafından vekâleten yürütülen Marmara Kaymakamlığına, Ağrı Valiliği kaymakam adayı Yakup Güven`in atandığı bildirildi.
2013 yılı vali yardımcıları ve kaymakamlar kararnamesine göre Balıkesir ili sınırları içinde de vali yardımcıları ve kaymakamların görev yerlerinde değişiklikler gerçekleşti. Buna göre, bir süredir Mustafa İkbal Eşki tarafından vekâleten yürütülen Manyas Kaymakamlığına, Niğde Valiliği kaymakam adayı Mehmet Erdem getirildi.                  Kararnameye göre Edremit Kaymakamlığına, Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Burhaniye Kaymakamlığına, Bayramiç Kaymakamı Osman Yenidoğan, Bigadiç Kaymakamlığına, Yeniçağa Kaymakamı Barış Aktan atandı.
VALİ YARDIMCILARINDA DEĞİŞİKLİK
Kararname, Balıkesir vali yardımcıları arasında da değişikliğe neden oldu. Buna göre Balıkesir Vali Yardımcılığına Kastamonu Vali Yardımcısı Macit Dalkılıç ve Giresun Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz getirilirken, bir süredir Balıkesir Vali Yardımcısı olarak görev yapan Abdullah Arslan, Aydın Vali Yardımcılığına, Ayhan Çiftarslan, Ankara Vali Yardımcılığına, Hasan Ruhi Yaylacı ise Düzce Vali Yardımcılığına atandı.
Ayrıca, Balya Kaymakamı Bekir Abacı, Korkut Kaymakamlığı, Balıkesir Valiliği kaymakam adayı Ertuğrul Avcı da Seyitgazi Kaymakamlığına getirildi.
Erdek`in eski kaymakamlarından Cezmi Türkgöçer, Yalova Vali Yardımcılığından, Mersin Vali Yardımcılığı, Gönen`in eski kaymakamlarından Saim Eskioğlu ise Yalova Vali Yardımcılığından, Çanakkale Vali Yardımcılığına atandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli