Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Marmara´lı girişimciler dernekleşiyor

Marmara´lı girişimciler dernekleşiyor

Marmara Adalar Girişimciler Derneği temsilcileri, Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç´u ziyaret etti

Marmara Adalar Girişimciler Derneği temsilcileri, Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç´u ziyaret etti
Kurulmakta olan Marmara Adalar Girişimciler Derneği temsilcileri Kaymakam Tunç´u makamında ziyarette bulundular.
Kaymakam Tunç´a yapılan ziyareti nezaket ziyareti olarak niteleyen Marmara Adalar Girişimciler Derneği temsilcileri, kendilerini tanıtarak derneklerinin henüz kurulma aşamasında olduğunu, bundan sonraki süreçte izleyecekleri yol haritası ile ilgili Kaymakam Tunç´a bilgilendirmede bulundu. 

Marmara Adalar Girişimciler Derneği temsilcilerinin ziyaretinden memnun olduğunu söyleyen Kaymakam Tunç ?Girişimcilik sertifikası alan vatandaşlarımızın projeleri ile bir dernek altında birleşme fikirlerini destekliyoruz. İlçemizin kalkınması ve çalışmak isteyen herkese projelerle iş imkanı sağlanabilmesi amaçları doğrultusunda çıktığınız bu yolda faydalı çalışmaların yürütüleceğine inanıyorum. Kurulma aşamasında olan Marmara Adalar Girişimciler Derneği temsilcilerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalar gerçekleştirmelerini temenni ediyorum.? dedi.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Marmara Adalar Girişimciler Derneği temsilcileri, Marmara Belediye Başkanı Sölüyman Aksoy´u makamında ziyaret etti. Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false