Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Marmaradan Akdenize Doğa Koleji Yaz Şenliği

Marmaradan Akdenize Doğa Koleji Yaz Şenliği

Doğa Koleji bu yaz eğlence ve bilimi TIRla ayağımıza kadar getirdi. 28 Temmuz Pazar günü itibariyle geziye çıkan Doğa Koleji özel şenlik TIRı ile ilçemizdeki çocuklar eğlenirken öğrenecekleri birçok etkinliklerle tanışmış oldu.

Doğa Koleji bu yaz eğlence ve bilimi TIR`la ayağımıza kadar getirdi.
28 Temmuz Pazar günü itibariyle geziye çıkan Doğa Koleji özel şenlik TIR`ı ile ilçemizdeki çocuklar eğlenirken öğrenecekleri birçok etkinliklerle tanışmış oldu.
Çınarcık ile başlayan ilk şenlik etabı, 30-31 Temmuz Salı ve Çarşamba günleri Erdek`te düzenlendi.
İlçemiz Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen Doğa Koleji şenliğinde, Hacivat & Karagöz gösterileri, sanat atölyesi etkinlikleri, doğa temalı tiyatro çalışmaları, ödüllü Kids Athletics yarışmaları ile dev planetaryum ve uzay gezintileriyle çocuklarımız doyasıya eğlencenin keyfini çıkardı.
Doğa Koleji Şenlik Görevlileri tarafından yapılan açıklamada, bütün bu etkinliklere çocuklarınızla birlikte katılmanız için gerekli tek şeyin, web sitesi, facebook ve twitter sayfalarından Doğa Koleji`ni takip ederek şenlik TIR`ının nerelere uğradığını öğrenip rotanızı o yöne çevirmek olarak bildirildi.
Şenlik ekibi, bu yaz hem doğa konseptli Doğa Koleji`ni daha yakından tanımak hem de çocuklarınızla beraber eşsiz dakikalar yaşamanız için sizleri bekliyoruz diyerek sözlerine ekledi.
Çınarcık (Yalova) ile başlayan Doğa Koleji Yaz Şenliği 1. Etap Programı; Erdek`ten sonra, 1 Ağustos Küçükkuyu (Çanakkale), 2 Ağustos Zeytinli (Edremit), 3-4 Ağustos Akçay (Edremit) ve 5-6 Ağustos tarihlerinde Burhaniye (Balıkesir) ile devam edeceği açıklandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false