Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Marmarada Büyükşehir Saraylarda Sanayi Odası seçimi anlatıldı

Marmarada Büyükşehir Saraylarda Sanayi Odası seçimi anlatıldı

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Edip Uğur ile Cemal Öztaylan, Büyükşehir Statüsü hakkında bilgi vermek üzere Marmara Adasına giderek, ada halkına Büyükşehir Kanununun ilçeye getireceği değişimler anlatıldı.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Edip Uğur ile Cemal Öztaylan, Büyükşehir Statüsü hakkında bilgi vermek üzere Marmara Adası`na giderek, ada halkına Büyükşehir Kanununun ilçeye getireceği değişimler anlatıldı.
Mart 2012 tarihinde Büyükşehir olarak yoluna devam edecek olan Balıkesir`in, bu statüyle birlikte tedirginlik yaşayan Marmara İlçe halkının endişeleri giderilmek üzere AK Parti Milletvekilleri Uğur ile Öztaylan`ın açıklamalarıyla ada halkının yaşadığı tedirginlikler ortadan kalktı.
Balıkesir`in Büyükşehir olmasıyla Marmara İlçesinin bundan ne gibi kazancı olacak? sorusuna cevap vermek üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur ile Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan Marmara Adasını ziyaret etti.
Uğur ve Öztaylan, Balıkesir`in Büyükşehir olmasıyla büyükşehir statüsüne kavuşan Balıkesir Büyükşehir`in il sınırları içindeki yaşam standardını yükseltecek uygulamaları ve aktarılacak kaynakları anlattılar.
Saraylar sanayicileri Balıkesir Sanayi Odası seçimine davet edildi
Milletvekilleri Uğur ve Öztaylan, Saraylar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile yaptıkları görüşmenin ardından mermer ocakları işletmecileri ile belde halkına Büyükşehir Yasası hakkında genel bilgi verdiler.
Büyükşehir Yasası bilgilendirmesi sonrası, Milletvekilleri Uğur ve Öztaylan, Saraylar`da iş yapan sanayicileri Balıkesir Sanayi Odası seçimlerine katılmaları davetinde bulundu.
Saraylar Beldesi`nin, Balıkesir önemli sanayi beldesi olduğuna dikkat çeken Uğur, Türkiye`nin mermer deposu olan Saraylar`da iş yapan sanayici sayısının yüksek olmasına rağmen, Balıkesir Sanayi Odası seçimlerine yıllardır katılmadıklarını anlamakta güçlük çektiğini belirtti.
Yakında Balıkesir`de Sanayi Odası seçimi olacağını sanayicilerle paylaşan Uğur, Saraylar`da iş yapan sanayicileri Balıkesir Sanayi Odası seçimlerine katılarak odalarına sahip çıkmasını istedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli