Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Marmara´da, yaşlı ve engellilere umut olacak proje başlatıldı

Marmara´da, yaşlı ve engellilere umut olacak proje başlatıldı

Marmara İlçesinde ?Umutla Yaşa Sağlıcakla Kal? Projesi başlatıldı.

Marmara İlçesinde ?Umutla Yaşa Sağlıcakla Kal? Projesi başlatıldı.
Marmara Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanarak hayata geçirilen ?Umutla Yaşa Sağlıcakla Kal? Projesiyle yaşlı ve engelli vatandaşlar çok mutlu.
Marmara Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´nca hazırlanan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Fon Kurulu´nun 21 Haziran 2017 tarih ve 4 sayılı kararıyla kabul edilen ve 16 Ekim 2017 tarihinde hayata geçirilen "Umutla Yaşa Sağlıcakla Kal" isimli sosyal hizmet projesiyle; Yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlara umut olunuyor.
Projenin amacı; ?Marmara İlçesi sınırları içinde yaşayan sosyal ve ekonomik yönden yoksulluk içinde bulunan yardıma ve bakıma muhtaç, huzurevi hizmeti istemeyen yaşlı ve engellilerin, yaşadıkları sosyal çevreden ayrılmadan, evde bakım hizmetlerini yerine getirmeye çalışmak, bu vesile ile yaşlılık sürecindeki güçlükleri yerinde belirlemek, kendi ev ortamlarında temiz, sağlıklı, güvenli yaşamları için destek olmak ve sosyal yaşamlarının normal bir şekilde devam etmesini sağlamak olarak? açıklandı.
?Umutla Yaşa Sağlıcakla Kal? Projesine, ada halkının ilgisi ve taleplerinin giderek arttığı dile getirildi. Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli