Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Marmara´da uyuşturucu ile mücadele toplantısı düzenlendi

Marmara´da uyuşturucu ile mücadele toplantısı düzenlendi

Marmara ilçesinde Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı yapıldı.

Marmara ilçesinde Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı yapıldı.
Madde kullanımı ve bağımlılık ile mücadele etmek, bireyleri, özellikle gençleri madde kullanımı ve bağımlılığından uzak tutmak, konu hakkında toplumun genelinde bilinç düzeyini arttırmak, bağımlılıkla mücadele sürecinde mevcut durumu tespit etmek, uygulanması gereken faaliyetlerin ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve koordinasyon içerisinde yürütülmesini ve takibini sağlamak amacıyla Marmara Kaymakamı Hasan Uğuz başkanlığında, Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve ilgili kurum amirlerinin katılımıyla bağımlılıkla mücadele (uyuşturucu ile mücadele) toplantısı gerçekleştirildi.
Kaymakamlık Toplantı Salonu´nda düzenlenen toplantıda, Bağımlılıkla Mücadele konusunda yapılan genel bilgilendirmenin ardından bundan sonraki dönemde kurum ve kuruluşlarca alınacak koruyucu ve önleyici tedbirler ile yapılması gereken çalışmalar hakkında kararlar alınarak yürütülen faaliyetler hakkında kurula bilgi verildi.
Haber Merkezi



halil yılmaz
15.11.2018 15:34:45
sadece toplantı yapmakla olmuyor. Marmara adasının her lokantasında her çay bahçesinde sigara içiliyor ,kumar oynatılan mekanlar var bunlara bi önlem alınmalı artık. burası ada nolursa olsun mantığı olmamalı, saygılarımla

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı