Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Marmara´da toplu açılış töreni

Marmara´da toplu açılış töreni

Marmara Adasında, toplu tesis açılışları gerçekleştirildi.

Marmara Adasında, toplu tesis açılışları gerçekleştirildi.
Açılışları yapılan tesislerin yanı sıra, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, BASKİ´nin Atık Su Arıtma ve Kanalizasyon tesisinin temelini attı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Marmara Adası´nda toplu tesis açılış törenine katıldı.
Tamamı mermerden yapılmış olan yolcu bekleme salonunun yanı sıra, Marmara halı sahası, su ürünleri kooperatifi ile sahil güvenlik binası ve spor tesisi açılışlarını gerçekleştiren Uğur, daha sonra Topağaç ve Saraylar mahalleri ile açılış programına devam etti.
Açılış konuşmasında adaları önemsediklerini vurgu yapan Uğur ?Marmara mermere ismini veren bir ilçemiz. Balıkesir´in her köşesine elimizi uzattık. Marmara ve Avşa´ya hizmet vermek üzere BADO´yu halkımızın hizmetine sunduk. Artık milletin hizmetinde olan bir devlet var ceberut devlet yok. Bizler sizlere hizmet için varız. Anketler yaparak sizlerin ne istediğini belirliyoruz. Plakamız kaç? 10. Balıkesir´i on numara şehir yapmak istiyoruz.? dedi.
Adaya birde mezbaha kurulacağını belirten Uğur ?Balıkesirliler için, dur durak bilmeden, sizlerin desteğiyle, yol arkadaşlığıyla, ilk günkü aşk ve heyecanla, gece gündüz çalışıyoruz? şeklinde konuştu.
Balıkesir´e dönüş yolunda Bandırma´nın Edincik Mahallesini de ziyaret eden Uğur, burada 81 lisanslı amatör sporcusu bulunan Edincikspor´a forma ve malzeme desteğinde bulundu. Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli