Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Marmarabirlikten Bursaspora Kombine Bilet Desteği

Marmarabirlikten Bursaspora Kombine Bilet Desteği

Marmarabirlikin 100 taraftara Bursaspor kombine bilet kampanyasının talihlilerine biletleri törenle verildi. Marmarabirlikte gerçekleştirilen törene, Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum da katıldı.

Marmarabirlik`in 100 taraftara Bursaspor kombine bilet kampanyasının talihlilerine biletleri törenle verildi. Marmarabirlik`te gerçekleştirilen törene, Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum da katıldı. Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, 50. Yılını kutlayan Bursaspor`un, kentin ortak değeri ve markası olduğunu, Marmarabirlik olarak gönülden desteklediklerini söyledi.
Marmarabirlik, 100 adet kombine bilet için, yeşil beyaz zeytin tenekelerinin kapakların altına koyulan şifreleri SMS`le göndererek çekilişe katılmıştı. Büyük ilgi gören kampanya sonunda noter huzurunda belirlenen talihlilere biletleri törenle verildi. Marmarabirlik Genel Müdürlüğü`nde düzenlenen törene, Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum`un yanı sıra, İletişim Medya ve Pazarlama Direktörü Osman Akın, Sportif Koordinatör Barış Güçlü, Reklam ve Pazarlama Sorumlusu İsmail Öztürk katıldı.
Törende konuşan Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, Erkan Körüstan başkanlığındaki Bursaspor yönetimini kutlayarak başarı diledi. 
Büyük hedeflere ulaşmak için ilk adımın inanmak olduğunu, Bursaspor yönetiminde ve taraftarında bu inancın olduğunu sözlerine ekleyen Asa, 50. yılını kutlayan Bursaspor`un kentin ortak değeri ve sembol markası olduğunu söyledi. Asa "Zeytin denilince akla gelen ilk marka olan Marmarabirlik, bölgemizin temsilcisi olan Bursaspor`u gönülden destekliyor" şeklinde devam etti. 
Asa "Kombineleri, kulübüne gönül veren taraftarlar için düzenlenen sürpriz bir kampanyanın sonucunda bugün teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Bursaspor takımını daha ileriye taşımak için, diğer firmalara bu anlamda örnek oldukları için gurur duyduğunu sözlerine ekledi.
Kulüp yöneticileriyle, Teknik Direktör Daum`un Marma-rabirlik`i ziyaretinin kendilerini şereflendirdiğini söyleyen Asa, "Bursasporumuz gibi köklü temellere sahip olan ve bölge halkımızın gönülden sahip-lendiği Marmarabirlik birkaç ay sonra 30 bin ortağıyla birlikte 60. onur yılına ulaşacak" dedi.
Ülke ekonomisinin, alanında önemli yapı taşlarından ve ilk 500 büyük şirketinden biri olan Marmarabirlik`in durmaksızın büyümesini sürdür-düğünü kaydeden Asa, "Bursasporumuz gibi, birliğimiz de özellikle son yıllarda yakaladığı yükseliş ivmesi ve performansıyla göz kamaştırıyor. Marmarabirlik güçlendikçe, kente, Bursaspor`a katkısı artacaktır" şeklinde konuştu. 
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum ise Marmarabirlik ürünlerini tattı. Ürünlerin "doğal fermente" olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Daum, Marmarabirlik`in zeytinli çikolatasını çok beğendi ve sipariş talebinde bulundu.
Yeşil dilimli zeytin sosunu da çok beğenen Daum, sirkeli çizik ve yağlı sele ürünlerini de sevdiğini söyledi. Bursaspor yöneticileri ve Daum, Başkan Hidamet Asa`ya "Marmarabir lik" yazılı Bursaspor forması hediye etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli