Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Marmarabirlik´ten duyuru

Marmarabirlik´ten duyuru

?Ortağın kendi üretimi olmayan zeytini almayacağız?

Marmarabirlik tarafından, ortaklarına yapılan yazılı açıklamada, ?Ortağın kendi üretimi olmayan zeytini almayacağız? denildi.

Birliğe bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi tarafından da duyurulan açıklama şöyle:

?Marmarabirlik´e bağlı tüm kooperatiflerde ve kooperatifimizde zeytin alım işlemleri için her yıl kampanya öncesi Marmarabirlik tarafından, ?Zeytin Alım Şartnamesi´ düzenlenmektedir. Bu yıl, 2018/2019 iş yılı için düzenlenen zeytin alım şartnamesinin, ?Alımda dikkat edilecek hususlar´ başlıklı 8. maddesinin (b) bendinde, ?Kooperatif ortağı olmayan üreticilerin zeytinleri hiçbir şekilde alınmayacaktır. Ayrıca başkasının adına kesinlikle zeytin teslimatı yapılmayacaktır. Ortağın kendi üretimi olmayan zeytinleri de alınmayacaktır´ hükmü bulunmaktadır.

Bu yıl alımlar sırasında kooperatifimiz çalışma alanının dışından getirilen zeytinler, kooperatifimiz ortakları üzerinden kooperatifimize teslim edilmek istenirken alım görevlilerimizin titiz çalışmaları ve gözlemleri sonucunda engellenmiştir.

Kooperatifimiz merkez ve köy ortaklarının bu gibi olaylarda, bu kişilere yardımcı olmaları, bu gibi aracılık edenlerin tespiti durumunda ortaklıktan çıkarılabileceklerinin bilinmesinde yarar vardır.?



Anahtar Kelimeler: Marmarabirlik duyur
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli