Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Marmarabirlik Yönetim Kurulu İznik'te Toplandı

Marmarabirlik Yönetim Kurulu İznik

Başkan Hidamet Asa”Birliğimiz yakaladığı istikrarlı büyüme ile hem ortaklarına hem de sektöre çok büyük katkılar sağlıyor”.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu bundan böyle yönetim kurulu toplantılarını her ay bir kooperatif bölgesinde gerçekleştirme kararı aldı. Birlik ilk toplantısını İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nin yeni hizmete giren idare binasının toplantı salonunda yaptı. Toplantıya  26 Haziran'daki kongrede güven tazeleyen Ergün Sürücü başkanlığındaki yeni yönetim de katıldı.
YÖNETİMDEN İZNEK'E ÇIKARMA
 Marmarabirlik Yönetim Kurulu Temmuz ayı itibariyle  yönetim kurulu toplantılarını her ay  bir kooperatif bölgesinde yapma kararı aldı. Bu kapsamda Hidramet Asa başkanlığında ,yönetim kurulu üyeleri Mustafa İlgen, Kemal Dinç, Şevket Karagöz, Osman Bostancı,Enis Edin ve Genel Müdür İbrahim Minareci ile Birlik idari müdürlerinden oluşan heyet  ilk  ziyareti İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'ne gerçekleştirdi.
Burada geçtiğimiz 26 Haziran tarihinde kongrede yeniden seçilen Ergün Sürücü ve yeni yönetimi tarafından karşılanan heyet ilk olarak, Marmarabirlik tarafından 5 milyon TL ‘ye yaptırılan yeni idari bina ile 3bin 500 tonluk yeni  modern zeytin depolama tesislerini gezdi.
Yeni İdari binanın toplantı salonundaki  yönetim kurulu toplantısına Ergün Sürücü ile yönetimi ve idari müdürler de katıldı. Açılışı ev sahibi olarak  sizleri burada ağırlamaktan  onur duyuyoruz” diyen Kooperatif Başkanı Ergün Sürücü yaptı. Sürücü   Ben ve arkadaşlarım kongreden  güven tazeleyerek çıktık. Şimdi kooperatifimizi  daha da büyütmek için çalışıyoruz. Birliğimizin Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ile müdürlerimizi burada yeni binamızda ağırlamak bizlerin çalışmalarına daha da güç katacak. Sizlerin bizi ziyareti hedeflerimizin ne kadar büyük olması gerektiğinin de göstergesidir” diye konuştu.
SIRADA MUDANYA KOOPERATİFİMİZ VAR”
Toplantıda konuşan Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa da ilk olarak Kooperatif Başkanı Ergün Sürücü ile yönetimini yeniden göreve gelmelerinden dolayı tebrik etti. Yönetim olarak bundan böyle her ay bir kooperatif ilçesinde  toplantı yapacaklarını ve ilk toplantılarını seçimden yeni çıkan İznik'te yapma kararı aldıklarını söyleyen Başkan Asa konuşmasını şöyle sürdürdü:
Burada 1 yıl önce  İznik kooperatifimizin tarihindeki en büyük yatırım çalışmasına başladık. Şimdi yeni hizmet binası ile 3 bin 500 tonluk zeytin depolama tesislerinin hizmete girmiş olasından dolayı  mutluyuz. 8 kooperatifimiz var ve her bir kooperatifimize Birlik olarak yatırım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Orhangazi ve  İznik'deki entegre tesislerimizden sonra sırada şimdi Mudanya Kooperatifimiz var. Buraya da 7 bin tonluk yeni entegre  depolama tesisi kazandıracağız”.  
İSTİKRARLI BİR BÜYÜME YAKALADIK”
Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa bu yatırımların her birinin amacının  ortaklara daha iyi hizmet vermek olduğunu söyledi. Başkan Asa Son 4 yılda yakalamış olduğumuz istikrarlı büyüme ivmesi ile hem ortaklarımıza hem de sektöre çok büyük katkılar sağladık. Yatırımlarımız, büyüme çalışmalarımız aynı istikrar  çerçevesinde devam edecektir” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli