Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Marmarabirlik, Besaşla el ele verdi

Marmarabirlik, Besaşla el ele verdi

Bursada, kentin sağlıklı ekmeği sloganıyla vatandaşlara sunulan Besaş büfelerinde artık Marmarabirlik zeytinleri de satılacak.

Bursa`da, kentin sağlıklı ekmeği sloganıyla vatandaşlara sunulan Besaş büfelerinde artık Marmarabirlik zeytinleri de satılacak.
Dünyanın ve Türkiye`nin zeytin devi Marmarabirlik, yurt çapında sahip olduğu yaygın dağıtım ağına, Bursa`da faaliyet gösteren 185 Besaş satış noktasını da dahil etti. 
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Besaş`la sağlanan anlaşma sonucunda Marmarabirlik zeytin ve zeytinyağının satışına Bursa genelinde başlandı. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Marmarabilirlik Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hidamet Asa; "Zeytin ve zeytinyağı tüketimini arttırmak amacıyla mümkün olan her noktada tüketiciye ulaşma ve kaliteli ürünlerimizi sunma gayreti içerisindeyiz. Doğal ürünlerimizi, Besaş noktalarının sağlayacağı avantajla kentin her noktasında bulunur kılmayı hedefliyoruz." dedi. 
Asa: "Marmarabirlik, artık Bursa`nın her yerinde"
Bursa`nın kendileri için bir prestij pazarı olduğunun altını çizen Asa, "43 ülkede ve yurt genelinde ürünlerimiz satılıyor ancak kentimiz bizim gözbebeğimiz. Bursa`nın dünya markalarından Marmarabirlik olarak, Genel Merkezimizin bulunduğu Bursa`mızda, her hanede bulunmak ve her masaya zeytinimizi ve zeytinyağımızı taşımak istiyoruz" açıklamasında bulundu.  
Son dönemde bölge dışından gelen zeytin ve zeytinyağının Bursa pazarında satışının yaygınlaştığına dikkat çeken Asa, "Bursa`lılar kaliteli ürünün Marmarabirlik ambalajında sunulduğunu biliyor ve bölge üreticisine de sahip çıkıyor" bilgisini verdi. 
Marmarabirlik-Besaş işbirliğinin bu anlamda çok değerli olduğunu söyleyen Asa, "Bursa bölgesinin kalkınması, markalarımızın desteklenmesi ve öne çıkarılması konusundaki hizmetleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe`ye, ortak üreticilerimiz ve kurumumuz adına teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Bursa örneğinde olduğu gibi diğer bölgelerde de Büyükşehir Belediyeleri`yle benzer projelere imza atmayı hedeflediklerini kaydeden Asa, "Satışların başlamasıyla eş zamanlı olarak, Bursa`da bulunan açık hava panolarında işbirliğiyle ilgili kamuoyu duyuruları yapılarak, tüketiciler bilgilendiriliyor." diyerek sözlerini tamamladı.   


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli