Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sevim;

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sevim;

Marmarabirlik´te siyaset konuşulmaz

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sevim, Bandırma´da yerel bir gazetede yayımlanan ?Roller Değişti? başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Marmarabirlik´in siyasetten uzak bir çizgi de ayrıca sektörel başarılarının yeraldığı haberlerle kamuoyunda konuşulması gerektiğini ifade eden Sevim, ?Bilgim dahilinde olmadan yapılan bu haberin hem kendine hem de kuruma haksızlık olduğunu düşünüyorum. ?dedi.

Erdek Kooperatif temsilcisi olarak, Marmarabirlik´in 14 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılan Olağan Genel Kurulu´nda Yönetim Kurulu Üyeliği´ne seçildiğini söyleyen İbrahim Sevim, yaşamış olduğu mutluluğunun, yapılan bu tür haberlerle gölgede kaldığını dile getirdi. Marmarabirlik´te önceki dönem görev alan Mustafa İlgen´in görev süresini tamamlamış olması nedeniyle Yönetim Kurulu´nda yer almadığını söyleyen Sevim, ?Ben bu göreve gelirken bana en büyük desteği Sayın Mustafa İlgen vermiştir. Bunu asla inkar edemem. Bu tür siyaset içerikli haberler öncelikle Birliğimize sonra da bana zarar getirir.?diye konuştu.

Sevim , ?Marmarabirlik bizim için siyaset üstü bir kurumdur. Biz kurumumuzda siyaset konuşmayız. Çünkü herkes birbirinin düşüncesine saygıyla bakar. Ben, Erdek Kooperatifimizde üç dönem Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Hepimizin ortak paydası Marmarabirlik´tir. Birliğimizin ayakta kalabilmesi için siyasi düşünceler bir kenara bırakılıp, hizmet odaklı çalışılır. Bu düşüncem dün de böyleydi, bugün ve yarın da böyle olacak. 32 bin ortağımız için daha neler yapacağız algısı her şeyin üstündedir.?dedi.

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli