Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MARMARABİRLİK Kâr paylarını dağıttı

MARMARABİRLİK Kâr paylarını dağıttı

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´ne bağlı üretici ortakların hesaplarına kâr payları yatırıldı.

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´ne bağlı üretici ortakların hesaplarına kâr payları yatırıldı.
22 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen Marmarabirlik genel kurulunda alınan karar doğrultusunda birliğe bağlı toplam 8 kooperatife bağlı üretici ortakların kâr paylarının, 1 Haziran 2017 Perşembe günü banka hesaplarına yatırılacağı açıklanmıştı.
Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan S.S. Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi, ?Kooperatifler ve üst birliğin yıllardır süren uyum içindeki çalışmaları, her yıl artan satışlar sonucunda oluşan kârlılık ile dağıtımı yapılan kâr payı ödemeleri Marmarabirlik için bir milat olmuştur ve bundan sonraki yıllarda artarak devam etmesini bekliyoruz.

Buradaki en önemli olay, Marmarabirlik´in kâr paylarını herhangi bir kredi kullanmadan, kendi öz kaynaklarıyla yapmasıdır. Yakalanan bu başarı sonucunda oluşan güçlü kooperatif ve güçlü marka olgusunun gelişerek devam etmesi için ortaklarımıza büyük görev düşmektedir. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonra da ortaklarımızın kooperatiflerine sahip çıkmalarını ve ürünlerini kooperatifimize teslim etmelerini bekliyoruz. Ortak üreticilerimizin 2014/2015-2015/2016 iş yıllarında kooperatifimize teslim ettikleri ürün bedelleri üzerinden kâr payı dağıtımı yapıldı. 4484 ortağımıza 2 milyon 139 bin lira ödeme yapılmış olup, bu bedelin 922 bin lirası Erdek Merkez, 1 milyon 217 bin lirası ise köy ortaklarımızın hesaplarına yatırılmıştır.? dedi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli