Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Marmarabirlik çalışanları Halep´e yardım Tır´ı gönderdi

Marmarabirlik çalışanları Halep´e yardım Tır´ı gönderdi

Büyük bir dramın yaşandığı Halep´e, Bursa-Marmarabirlik´ten 2 TIR dolusu gıda yardım malzemesi gönderildi.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu öncülüğünde Suriye´nin Halep şehrinde yardıma muhtaç insanlar için başlatılan yardım kampanyasına birliğe bağlı toplam 8 kooperatife bağlı personel büyük destek verdi.
Marmarabirlik ve bağlı kooperatiflerde toplam 600 çalışanının tam destek verdiği yardım organizasyonu ile savaşın acımasız yüzü ile karşı karşıya kalan Halep halkına yardım eli uzatıldı. Gıda yardım malzemelerinin yer aldığı 2 TIR Marmarabirlik Tesislerinin önünden uğurlandı.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Türk halkının insanî hasletler konusunda mazisinden kaynaklanan güçlü bir geleneğe sahip olduğunu söyledi.

İnsanlık dramının yaşandığı Halep halkının acılarını hafifletmek için üzerlerine düşeni yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Asa, Marmarabirlik çalışanlarının destekleriyle hayatta kalma mücadelesi veren Halep halkının yaralarının sarılmasına bir nebze olsun katkıda bulunmak istediklerini ifade etti.
Asa, ?Zalimin zulmünden kaçan masum ve muhtaç kardeşlerimize yardım eli uzatan çalışanlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum? diyerek konuşmasını noktaladı.

Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli