Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Marmara da AK Parti kongreye gitti

Marmara da AK Parti kongreye gitti

AK Parti Marmara İlçe Teşkilatının seçimli kongresinde kazanan Sedat Uz oldu. AK Parti Marmara İlçe Başkanlığının 4. Olağan Genel Kurulu Marmara İlçesi Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

AK Parti Marmara İlçe Teşkilatının seçimli kongresinde kazanan Sedat Uz oldu.
AK Parti Marmara İlçe Başkanlığının 4. Olağan Genel Kurulu Marmara İlçesi Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Seçimlerde Sedat Uz ve Cevat Barbaros`un listeleri yarıştı. Genel kurula AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Cemal Öztaylan, Ali Aydınlıoğlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyraz, Avşa Belediye Başkanı Cevdet Çağlar, Saraylar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile çok sayıda partili katıldı.
Genel kurulda konuşan AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan "İsteseniz de istemeseniz de Marmara`nın ağası benim. Raconu da ben, bileti de ben keserim. Ama ben bilet kesmeye racon kesmeye değil Marmara`ya hizmet etmeye geldim. Gelin birlikte hizmet edelim" dedi.
Marmara`nın CHP`li belediye başkanı Ali Aksu`yu eleştiren Öztaylan "İlçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin sabah kahvaltılarını, öğlen yemeklerini gölgeleri altında yedikleri Çınar ağaçları CHP`li Belediye Başkanı Ali Aksu tarafından bakım amacıyla kesildi. Kesilen ağaçlar kurudu, roman çadırına döndü. Buna nasıl belediyecilik? ben onların yaptığı belediyeciliğin en iyisini yaparım" şeklinde konuştu.
Marmara Belediye Başkanı Aksu`nun sadece siyasi kaygılardan dolayı ilçeye AK Parti tarafından getirilecek olan yatırımları kabul etmediğini öne süren Öztaylan, bundan dolayı Marmara`ya yapılması planlanan yat limanının Avşa Beldesine yapıldığını söyledi.
Cevat Barbaros ve Sedat Uz`un listesinin yarıştığı kongrede, kullanılan 298 oyun 173`ünü Sedat Uz, 125`ini ise Cevat Barbaros aldı. Bu sonuçla, Marmara AKP`nin yeni başkanı Sedat Uz oldu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false