Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Marmara Belediye Başkanı Aksoy hakkındaki suçlamalara cevap verdi

Marmara Belediye Başkanı Aksoy hakkındaki suçlamalara cevap verdi

Marmara İlçesinde 8 Mart Pazar günü yapılacak muhtarlık seçimlerinde taraf oluyor şeklinde çıkan haberlere Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy sert tepki koydu.

Marmara İlçesinde 8 Mart Pazar günü yapılacak muhtarlık seçimlerinde taraf oluyor şeklinde çıkan haberlere Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy sert tepki koydu.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla, 8 Mart 2015 Pazar günü Avşa ve Saraylar Mahallelerinde yapılacak muhtarlık seçimlerinde, kendisi hakkında belediye imkanlarıyla orantısız güç kullanıyor şeklinde yayımlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Adaylara eşit mesafede olduğunu ifade eden Aksoy, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “30 Mart sonrası Avşa’ya üvey evlat muamelesi yaptığımız ve sadece gelir kalemleri ile ilgilendiğimiz gerçeği yansıtmamaktadır. İlçemize bağlı tüm mahallelerimize eşit yaklaşmakta ve aciliyet durumları göz önüne alınarak sorunlar çözüme kavuşturulmaktadır. Seçimlerden sonra Avşa, Asmalı, Çınarlı ve diğer mahallelerimize yaptığımız ve yapmakta olduğumuz hizmetlerimiz ortadır. Avşa Belediyesi eski binamızda bulunan hiçbir birim kapatılmamıştır.

Daha kaliteli hizmet verebilmek adına 7/24 ekibim ve ben halkımızın hizmetkarı olarak görevdeyiz. Defalarca belirttiğim üzere biz enkaz edebiyatı yapmıyoruz. Laf değil iş üretiyoruz. 2. Amatör kümede mücadele eden Avşaspor’un kaynaklarını kestiğim gerçeği yansıtmamaktadır. Biz adalarımızda yaşayan tüm gençlerimizi tek bir çatı altında toplamak üzere Marmara Adalar Belediyespor’u kurmuş bulunmaktayız. Takımımızı kurarken adalarımızda yaşayan tüm futbolcu kardeşlerimi de bu oluşumun içinde yer almaları içinde davette bulunduk. Fakat Avşa’lı kardeşlerim bu oluşumun içinde yer almayacaklarını belirttiler. Bunun üzerine Marmara Adasında bulunan diğer 6 mahallemizin gençleri tarafından bu futbol takımı kurulmuştur. Avşaspor takımı sporcularının ana karaya ulaşımı ile ilgili olarak yardımcı olmaları adına personelime de talimat vermiş bulunmaktayım. Ayrıca Avşa Mahallemizde yer alan 16 dönümlük spor alanı ile ilgili olarak ise Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’ne ‘Avşa Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası’ için başvurularımız yapılmış olup, en kısa sürede çözüme kavuşacaktır. Bu tür haberler tamamen siyasi amaçlıdır. 8 Mart 2015’de yapılacak Deniz, Yiğitler ve Abroz Mahalleleri Muhtarlık seçimlerinde tüm adaylarımıza başarılar dilerim. Bir kez daha Demokrasinin kazanacağı konusunda inancımı korumaktayım.”

Haber : Taygun Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false