Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Marmara-Saraylar´da küçüklere afet bilinci eğitimi

Marmara-Saraylar´da küçüklere afet bilinci eğitimi

Afet bilinci eğitimi ile bugünün küçükleri yarına hazırlanıyor.

Afet bilinci eğitimi ile bugünün küçükleri yarına hazırlanıyor.
Balıkesir´in tüm ilçelerinde hızla devam eden BENGİ Projesi kapsamında Marmara İlçesi Saraylar Mahallesi´nde Anasınıfı´nı ziyaret eden Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç, öğrenciler ile birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı.
Anasınıfı öğrencileri ile tek tek ilgilenen Kaymakam Tunç, onlara hikaye okuyarak, çocuklara hikaye ile ilgili sorular yöneltti. 

Marmara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmenlerinden Semra Yücel tarafından, çocuklarda afet bilincini oluşturmak adına afet eğitimi konusunda slaytlar ve çizgi filmler izletildi.
Eğitime tam destek okul öncesi eğitim programları hakkında Okul Müdürü Bora Kayacan´dan bilgiler alan Kaymakam Tunç, ?Çocuklarımızın eğitimleri bizim için çok önemli. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri açısından eğitime her zaman destek veriyoruz. Gereken işbirliğin ve koordinasyonun sağlanmasında her zaman katalizör görevi görmeye devam edeceğiz.? dedi.
Eğitimin daha kaliteli sunulması amacını ilke edinmeleri gerektiğini belirten Kaymakam Tunç ?İstikbalimiz olan çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak en önemli sorumluluğunuzdur.? diyerek sözlerine ekledi.
Kaymakam Tunç´un okul ziyaretine; İlçe Jandarma Komutanı İsmail Horzum, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Metin Şark´ta eşlik etti.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli