Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Marmara-Saraylar ile Badalan Limanlarına Hudut Kapısı

Marmara-Saraylar ile Badalan Limanlarına Hudut Kapısı

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, uluslararası mermer ihracatının deniz yoluyla gerçekleştiği Marmara İlçesi Saraylar ile Badalan limanlarının Hudut Kapısı yapılacağını söyledi.


Marmara İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç´un başkanlığında Marmara İlçesi Saraylar ile Badalan limanlar ve hudut kapıları güvenliği masaya yatırıldı.
Marmara İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç´un makamında, Marmara İlçesi Limanlar ve Hudut Kapıları konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıya katılan Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Hudut Kapıları Daire Başkanlığı´ndan Başkan Yrd. Yılmaz Delen ile Deniz Limanları ve Hudut Kapıları Emniyet Müdürü Doğan Özer, Marmara ilçesindeki Saraylar ile Badalan limanlarının, Türkiye´de mermer ihracatının yapıldığı önemli limanlar olduğunu vurgulayarak, bu her iki limanın hudut kapısı yapılacağı kaydetti.
Marmara İlçesinin önemli limanları olarak bilinen Saraylar ile Badalan Limanlarında alınacak yeni güvenlik önlemlerinin konuşulduğu toplantı Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç´un başkanlığında gerçekleştirildi. 

Toplantıya, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Hudut Kapıları Daire Başkanlığı´ndan Başkan Yrd. Yılmaz Delen, Deniz Limanları ve Hudut Kapıları Emniyet Müdürü Doğan Özer, Marmara Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı İsmail Horzum ile liman yetkilileri katıldı.
Kaymakamlık makamında düzenlenen toplantı sona erdikten sonra, toplantıda yer alan heyet Avşa Adası´nı ziyaret etmek üzere Sahil Güvenlik Komutanlığı´na bağlı bot ile Avşa Adası´nı ziyaret etmek üzere Marmara Adası´ndan ayrıldılar.
Haber : Tuncay Ertan



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli