Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Marmara İlçesinde sokak hayvanları için afiş

Marmara İlçesinde sokak hayvanları için afiş

Marmara Belediyesi, sokak hayvanlarının aç kalmasının önüne geçmek için afişler hazırladı.

Marmara Belediyesi, sokak hayvanlarının aç kalmasının önüne geçmek için afişler hazırladı.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, yaptığı açıklamada, belediyenin sokak hayvanları için yürüttüğü çalışmaların devam edeceğini bildirdi.
Hayvanların sokaklarda aç, susuz kalmaması için adanın muhtelif yerlerine yemek kapları, su kapları yerleştiren belediye ekiplerinin, son olarak hazırladığı afişlerle farkındalık yaratmaya çalıştıklarını belirten Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ?Marmara Belediyesi olarak aldığımız kararla, sokak hayvanlarının aç kalmaması için vatandaşlarda farkındalık yaratmak amacıyla afişler hazırlandı. Afişler, vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı." dedi. 

Marmara Belediyesi´nin sosyal sorumluluk projelerinde, Türkiye´deki birçok ilçeden daha önde olduğunu ifade eden Başkan Aksoy, ?Marmara Belediyesi olarak sadece insanoğlu için değil hayvanlar için de önemli sosyal projelere imza attıklarını kaydetti.
Aksoy, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yaşadığımız çevrede, etrafımızdaki tüm canlılarla yaşarken, sokak hayvanlarını yok sayamayız. Sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması ya da bakımları için belediye olarak sürekli hizmet veriyoruz. Sokak hayvanlarımızı doğal ortamda kendilerini korumaları için yaptırdığımız bakım evlerine paralel olarak sokak hayvanları ile birlikte yaşama alıştırmak amaçlı vatandaşlarımızı bilinçlendirme çalışmalarımız artarak devam edecektir.?

Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli