Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Marmara İlçesinde resim sergisi

Marmara İlçesinde resim sergisi

Marmara Belediyesi Bekleme salonunda resim sergisi açıldı.

Marmara Belediyesi Bekleme salonunda resim sergisi açıldı.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un özel talebi üzerine, Marmara İlçesinde görevli Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Türker´in emekleri ile Belediye Bekleme Salonu adeta bir resim galerisine dönüştü.
Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç, Marmara Belediyesi Başkan Vekili Ediz Öztürk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile resmi daire amirlerinin katıldığı serginin açılış töreninin ardından törene katılanlar resim sergisini dolaştı.
Sergi açılışında konuşan Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç, çocukların kültürel ve sosyal etkinliklerde gönüllü gayretlerinin sürekliliği için onları cesaretlendirecek projelerin gerçek-leştirilmesini önerdi. 

Marmara İlçesinde devam eden çalışmaların takibi için ilçe dışında olan Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ise, gazetecilere yaptığı açıklamada ?Sanat sayesinde çocuklarımızın özgüveni ve estetik beğenisi gelişir, eleştirel bakış açısına sahip olurlar, yaratıcılıkları artar. Sadece bakmazlar ?görürler´. Çocuklarımız sanat eğitimi sayesinde özgür düşünür, sorumluluk almayı bilir, üreten, kendini daha iyi ifade eden bireyler olurlar. Bugün çocuklarımızın yanında olamadığım için üzgünüm onları gönülden kutluyorum ve her daim yanlarında olmaktan mutluluk duyuyorum? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false