Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Marmara Devlet Hastanesi yapım işi ihaleye çıkıyor

Marmara Devlet Hastanesi yapım işi ihaleye çıkıyor

Marmara İlçesi 10 yataklı Süleyman İlik Hastanesi yapım işi ihale tarihi belli oldu.

Marmara İlçesi 10 yataklı Süleyman İlik Hastanesi yapım işi ihale tarihi belli oldu.
Marmara İlçesi 10 yataklı Süleyman İlik Hastanesi yapım işi ihalesi Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı´nda 19 Mart 2018 tarihinde yapılacak.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Marmara Devlet Hastanesi´nin şu anda projelerinin çizildiğini ve artık hastane hizmet binası yapım işinin ihale aşamasına geldiğini açıkladı.
Marmara Devlet Hastanesi yapım işi ihalesinin 19 Mart 2018 tarihinde Balıkesir´de yapılacağını belirten Başkan Aksoy, ?10 yataklı bir hastane yapmayı planlıyoruz. Hizmete girmesiyle ilçemiz her türlü donanıma sahip bir hastane kazanmış olacak.? diye konuştu.
Hastaneye Hayırsever Süleyman İlik isminin verileceğini kaydeden Başkan Aksoy, hastane ile ilgili şu bilgileri verdi: ?Arsa alanı 5.182.29 M2, toplam inşaat alanı 3.934.83 M2, zemin ve bodrum dahil 3 katlı, 10 yataklı devlet hastanesi projesi artık ihale aşamasında.

YİKOP´ta yayına giren proje ihale edildikten kısa bir süre sonra bitmesi planlanıyor. İki acil poliklinik, acil müdahale odaları, 3 yataklı müşahede odaları, morg, gasilhane ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin yer alacağı projede hastanenin 3 ayrı girişi olacak. Ultrason, röntgen, laboratuvar, hemo diyaliz odalarından diş polikliniklerine yoğun bakım odalarından ameliyathanelere doğumhaneden küvez odalarına tüm detayların ihtiyaca göre ince ince işlendiği proje vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.? Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli