Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Marmara Adasında tiyatro şöleni

Marmara Adasında tiyatro şöleni

Karesi Belediyesi tara-fından kurulan Karesi Kent Tiyatrosu ekibi Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un daveti üzerine Mar-mara Adasına gitti.

Karesi Belediyesi tara-fından kurulan Karesi Kent Tiyatrosu ekibi Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un daveti üzerine Mar-mara Adasına gitti. 

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın da destek verdiği Karesi Tiyatro ekibinin Marmara Adasındaki ilk durağı Saraylar Mahallesi oldu.
Küçük yaş çocuklara yönelik Saraylar İlköğretim Okulu Toplantı Salonu´nda sahne alan Karesi Tiyatro ekibi, sergilediği ´´Kırmızı Başlıklı Kız´´ oyunu çocuklardan tam not aldı.
Karesi Kent Tiyatro ekibi Marmara İlçesinde
Karesi Kent Tiyatrocuları, Pazar günü saat: 12:00 ´de Marmara Lisesi Toplantı Salonu´nda Marmara İlköğretim Okulu öğrencileri için sahne aldı. oyun sahne ışıkları ve dekoru ile göz doldurdu.
Tiyatro oyunu öncesi öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, çocuklarla buluşturdukları tiyatro ekibine öğrencilerin gösterdiği yoğun ilgiden çok memnun olduğunu söyledi.
Tiyatro gibi sanatsal bir etkinliğe gösterilen bu ilgi nedeniyle, Marmara İlçesinde öğrencilere en kısa zamanda bir tiyatro salonunu armağan edeceğini açıkladı.
Karesi Kent Tiyatro ekibini Marmara Adasındaki öğrencilerle buluşmasına katkı veren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´a teşekkür eden Başkan Aksoy, Marmara Adasında bu tür etkinliklerin devamının geleceğini müjdeledi.
Tiyatro gösterisi yetişkinlerle devam etti
Öğrencilere yönelik sunulan tiyatro gösterisi yetişkinlerle devam etti.
Karesi Kent Tiyatrosu ekibi Marmara İlçesinde, bu kez yetişkinlere yönelik ´´Bu Vatan Bizim´´ adlı dramatizasyon-müzik ve şiir dinletisi ile izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, adalar halkı ile buluşturulan bu tür organizasyonların devamlılığı için adalar halkına söz verdi.
Adalar için düşündüğü çok amaçlı tiyatro salonu için bir kez daha söz veren Başkan Aksoy, Marmara Adasına gelen karesi Tiyatro ekibine teşekkür edip başarılarının devamını diledi.
Gecede, Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç´ta yer alırken, Kaymakam Tunç, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un tiyatro salonu hakkında verdiği söze kendisinin de katkıda bulunacağını ifade etti. Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli