Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Marmara Adası´nda Halk Konseri

Marmara Adası´nda Halk Konseri

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, bu sene 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı´nın 91.yılı kutlamaları kapsamında adada Halk Konseri etkinliği düzenledi.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, bu sene 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı´nın 91.yılı kutlamaları kapsamında adada Halk Konseri etkinliği düzenledi.
Marmara Belediyesi tarafından organize edilen Halk Konseri´nde Sanatçı Ilgaz sahne aldı.
Gecede ilk konuşmayı yapmak üzere sahneye çıkan Marmara Liman Başkanı Ayhan Yılmaz, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı´nın 91. yıldönümünde adada böyle bir etkinlik düzenleyen Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´a teşekkür etti.
Liman Başkanı Yılmaz´ın ardında geceye katılan tüm ada halkına seslenen Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, geçtiğimiz yıl yaşanan sıkıntılardan dolayı eğlenmeye hali kalmayan bir ülke haline dönüştüğümüzü hatırlattı.
Bu sebeple geçtiğimiz yıl herhangi bir eğlence programı içerisinde bulunamadıklarını söyleyen Başkan Aksoy, ?Bu yıl inşallah güzel günlerin bizi beklediği inancı ile bir arada olduğumuz konser programımız ile karşınızdayız? dedi.
Göreve geldiği günden bugüne ?İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetmek´´ sözünü kendisine ilke edindiğini belirten Başkan Aksoy, ?Kapımız 7/24 tüm vatandaşlarımıza açık. Sizlerle birlikte tüm mahallelerimizde yaşam standartlarımızı iyileştirmek adına güzel işler yaptığımız inancındayım. Samimi olarak söylüyorum tüm ada vatandaşını bir arada görmek beni çok mutlu etti? diyerek konuşmasını noktaladı.
Son konuşmayı yapmak üzere sahneye çıkan Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç ise, böyle organizasyonları düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmalardan sonra sahne alan Sanatçı Ilgaz sunduğu nefis konser ile ada halkını coşturdu.
Son olarak sahne alan ve yıldızı parlayan sanatçılar arasında yer alan Simge Sağın ada halkına coşkulu bir konser hediye etti.
Haber : Turcay Ertan



Anahtar Kelimeler: Marmara Adası Halk Konseri
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli