Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Marmara Adasında ?Giyim Yardımı? Projesi

Marmara Adasında ?Giyim Yardımı? Projesi

Marmara Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, Marmara İlçesinde ?Giyim Yardımı? projesi başlatıldı.

Marmara Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, Marmara İlçesinde ?Giyim Yardımı? projesi başlatıldı.
Marmara Kaymakamlığı tarafından organize edilen ?Giyim Yardımı? projesi Marmara Merkez İlk ve Ortaöğretim Okulu´nda hayata geçirildi. Marmara Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´nca ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve mahalle muhtarları tarafından yapılan öğrenci tespitleri neticesinde, LCW Mağazacılık Hizmetleri Tic. A.Ş.´den talep edilen giyim paketleri Vakfa ulaşmasının ardından öğrencilere dağıtılmaya başlandı. Marmara Kaymakamlığı SYDV´ce yapılan yardımın önemine dikkat çeken Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç ?Öğrencilerimize maddî ve manevî gerekli her türlü yardımı yapma gayreti içerisindeyiz. Yarınlarımızın mimarı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için Marmara Kaymakamlığı olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırdığımız kışlık giysilerle öğrenci kardeşlerimizin kışı rahat bir şekilde geçirmelerini arzuluyoruz.? dedi. Yapılan ayni yardımlar konusunda LCW Mağazacılık Hizmetleri Tic. A.Ş´ye teşekkür eden Kaymakam Tunç, ?Toplumumuzdaki sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın kuvvetlenmesi için bu çalışmaların diğer hayırseverlere de örnek teşkil etmesini istiyoruz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Turcay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli