Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Manyasta acil çözüm bekleyen sorunlar tartışıldı

Manyasta acil çözüm bekleyen sorunlar tartışıldı

Manyaslılar Derneği, Manyas Kaymakamı Avcının başkanlığında ilçenin sorunlarını belirledi.

Manyas`lılar Derneği, Manyas Kaymakamı Avcı`nın başkanlığında ilçenin sorunlarını belirledi.
Başkanlığını eski Belediye Başkanlarından Önder Başaran`ın yaptığı Manyaslılar Dayanışma ve Kültür Derneği yönetim kurulu, Manyas Kaymakamı Ertuğrul Avcı başkanlığında Öğretmenevinde bir araya gelerek ilçenin sorunlarını ve yatırımları görüştü. 
Toplantıya Manyas İlçe Jandarma Komutanı Ütgm. Şeref Selam, Belediye Başkanı Hasan Kahraman, İGM üyesi Serdar Erçel ve bazı kurum amirlerinin de katıldığı toplantının ana gündem maddesi Manyas Anadolu Lisesinin öğrenci pansiyonu oluşturdu.
İnşaatı tamamlanan ancak kalorifer kazanı, elektrik donanımı gibi eksikliklerin bulunduğu ve bu işlerin tamamlanabilmesi için 50 Bin liraya ihtiyaç duyulduğu belirtildi.
Kaymakam Ertuğrul Avcı, paranın temini için yerel olanakların değerlendirilmesi bir kısmının da Balıkesir Valiliğinden istenebileceğini belirtirken "Manyaslılar bu güne iki ilköğretim okulu ve bir hastane inşaatı olmak üzere birçok yatırıma maddi katkı vermişler. Öğrenci pansiyonunun ihtiyaçlarını da ayni özveri ile gidereceklerine inanıyorum. Bu konuda üretici birlikleri ve esnaflarımız ile hayırsever vatandaşlarımızın katkısını bekliyoruz." diyerek sözlerini tamamladı. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false