Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Manyas´ta kaybolan karı kocanın cesetlerine ulaşıldı

Manyas´ta kaybolan karı kocanın cesetlerine ulaşıldı

Manyas´ın kırsal İrşadiye Mahallesinden geçtiğimiz Cuma günü öğle saatlerinde Manyas´a...

Manyas´ın kırsal İrşadiye Mahallesinden geçtiğimiz Cuma günü öğle saatlerinde Manyas´a özel araçları ile yola çıkan Ali Abdullah Akın ve Nefise Akın çifti akşam geç saatlere rağmen evlerine dönmeyince arama çalışmaları başlamıştı.

Kırsal İrşadiye Mahallesinden emekli tarih öğretmeni Ali Abdullah Akın ile aracı kullanan eşi Nefise Akın, Manyas´a doğru yola çıkmış ancak geç saatler olmasına rağmen evlerine dönememişlerdi.

İrşadiye Mahallesi muhtarı Şevket Kaya, Manyas İlçe Jandarma Komutanlığına çiftin kaybolduğu ihbarında bulunmuş ve o akşam yapılan aramalarda bir sonuca ulaşılamamıştı. Cumartesi günü AFAD, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Manyas Belediyesinin de katılımları ile devam eden aramalar Mürüvetler Deresi üzerinde bulunan (Ketenlik Köprüsü) civarında yoğunlaştırılırken, Akın çiftine ait olduğu belirlenen araç Ketenlik köprüsünün bir km. uzağında ağaca takılı olarak bulundu.

Ulaşımda yaşanan zorluk nedeniyle arama kurtarma ekipleri o gün araca ulaşamayınca, ertesi gün AFAD, jandarma ve vatandaşların aralarında bulunduğu ekip zor kış şartlarına rağmen 1 kilometrelik yolu yaya olarak giderek araca ulaşarak, kaybolan karı kocanın cesetlerini araç içinden çıkardılar.

Ketenlik köprüsünden sel sularına kapılarak dereye yuvarlanıp boğularak öldükleri sanılan Ali Abdullah Akın (59) ile eşi Nefise Akın´ın (42) cesetleri vatandaşların sırtlarında yaya olarak ana yola çıkarıldıktan sonra otopsi yapılmak üzere Manyas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber : Sülayman Özaydın



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli