Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Manyas´ta Gençlik Haftası kutlamaları

Manyas´ta Gençlik Haftası kutlamaları

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası 16 Mayıs Pazartesi (Dün) günü sabah saatlerinde ilçe protokolünün de katılımı ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kudret Egen´in iki genç ile birlikte Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası 16 Mayıs Pazartesi (Dün) günü sabah saatlerinde ilçe protokolünün de katılımı ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kudret Egen´in iki genç ile birlikte Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrası, GHS Müdürü Kudret Egen, haftanın anlamı ve önemi ile ilgili bir konuşma yaptı.
Daha sonra hafta ile ilgili etkinliklerin yapılacağı İmam-Hatip Ortaokulu bahçesine geçildi.
Burada da protokolün yerlerini alması sonrası Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Şükran Ergen yönetiminde İmam-Hatip Ortaokulu folklor ekibi Ege yöresi folklorundan örnekler sundu.
Engelliler Haftası nedeni ile engelli kamu görevlilerinin de yer aldığı bu etkinlikte sunuculuğu İstiklal İlkokulu memuru Mahmut Çakan yaptı. Sonrasında ise ortaokullararası futbol şöleni başladı. Törenlere İlçe Kaymakamı İbrahim Gencer, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. İsmet Kürşat Karademir, Belediye Başkanı Tancan Barçin, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kudret Egen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cumhur Yılmaz, Manyas Belediyespor Başkanı Tuncay Erdem ile okul müdürleri katıldılar.
Haber : Süleyman Özaydın



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli