Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Manyas MYO, 4. dönem mezunlarını verdi

Manyas MYO, 4. dönem mezunlarını verdi

Balıkesir Üniversitesine (BAÜ) bağlı Manyas Meslek Yüksek Okulu 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında 4. mezunlarını verdi.

Balıkesir Üniversitesine (BAÜ) bağlı Manyas Meslek Yüksek Okulu 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında 4. mezunlarını verdi.
Manyas Meslek Yüksek Okulunun bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Bandırma Belediyesi halk oyunları ekibi Ege yöresi folklor gösterilerini sundu.
Daha sonra okul birincisi Ümmühan Karaduman yaş kütüğüne plaket çakarak duygularını paylaştı.
Karaduman konuşmasında Gayet iyi biliyorum ki, hepiniz farklı zorluklardan, ağır sınavlardan, uykusuz gecelerden geçerek bugünlere geldiniz, değerli hocalarımız sizden sosyal sorumluluk çabaları içinde ülkemiz için birer yararlı bireyler yetiştirmenin çabasını gösterdiniz. Sayın anne ve babalar sizler bizleri bugünlere getirene kadar çok zorluklara katlandınız.” ifadelerini kullandı.
Manyas MYO Müdürü Doç.Dr.Burak Darıcı Okulumuz toplam 22 personel ile görev yapıyor. Her geçen gün büyüme potansiyeli olan okulumuza destek veren Rektörümüz Prof.Dr Kerim Özdemir başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kerim Özdemir "Balıkesir Üniversitesinin kökleri derinlere dayanır. Balıkesir`deki modern eğitim¬, öğretim geleneği Muallim Mektebine kadar gider. Okul daha sonra Necatibey Eğitim Enstitüsüne dönüşmüş ve 1992 yılında Balıkesir Üniversitesi kurulmuştur. 23 Nisan`da yayımlanan bir kanunla ilimiz bir üniversite daha kazanmıştır. Bandırma 17 Eylül Üniversitesi onaylanmış olup ilimize hayırlı olsun. Balıkesir Üniversitesinden mezun olan bir öğrencimiz kendi alanında Dünya`nın her yerinde görev yapabilecek bir donanıma sahip bir şekilde yetiştirilmektedir.” dedi.
Manyas MYO Müdürü Doç.Dr.Burak Darıcı 2014¬2015 öğretim yılında okulda ki sağlık kurumları işletmeciliği ve sosyal güvenlik programlarından toplam 121 öğrencinin mezun olduğunu açıklarken, tören kep töreni ile sona erdi. Konuklara lokma ikramında bulunuldu. Mezuniyet törenine Manyas Kaymakamı Mehmet Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb.İsmet Kürşat Karademir, Gönen MYO Müdürü Prof.Dr.Alpaslan Serel, Bandırma MYO Müdürü ve 17 Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Mehmet Ali Erçakar, daire amirleri, akademisyenler ve aileler katıldı.
Haber : Süleyman Özaydın



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli