Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Manyaslılar Vakfı yönetimi belirlendi

Manyaslılar Vakfı yönetimi belirlendi

Manyaslılar Vakfı mütevelli heyeti bir araya gelerek vakıf yönetim kurulunu belirledi.

Manyaslılar Vakfı mütevelli heyeti bir araya gelerek vakıf yönetim kurulunu belirledi.
Manyaslılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fevzi Karakaş seçilirken, İrfan Aydın, Cem Eser, Tuncay Erdem ve Kamil Özüak yönetim kurulu üyeliklerine getirildi.
Vakıf mütevelli heyeti toplantısında yönetim kuruluna, aşevinin bir an önce hayata geçirilmesi ve araç alımı için yetki verilmesini karara bağladı.
Diğer yandan Manyaslılar Vakfı mütevelli heyeti amaçlarından birisi olan büyükşehirler başta olmak üzere ilçe dışında ki Manyaslılar ile gerekli diyalogları kurup vakfın güçlenmesine katkı sağlamak için temaslarına aralıksız devam ediyor.
Vakıf yönetimi ilk olarak Ankara’da Manyaslılar gecesinde bir araya geldi. Ankara’da ikamet eden başta kamuda görev yapan Manyaslılar olmak üzere çok sayıda hemşerileri ile yemekte bir araya gelen vakıf yöneticileri gösterilen ilgi ve samimi havadan çok memnun kaldı.
Manyaslılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Karakaş, hemşerileri ile buluşmaların devam edeceğini söyleyerek, amaçlarının ilçe dışında ki Manyalıları da vakıf çatısı altında bir araya getirmek olduğunu belirtti.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli