Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Manyas´lı Hacı adayları dualarla uğurlandı

Manyas´lı Hacı adayları dualarla uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığınca asil listeden bu yıl hacca gitmeye hak kazanan ve bu kutsal yolculukta özel seyahat şirketlerini tercih eden Manyas´tan ilk hacı kafilesi geçtiğimiz Cuma günü akşamı yola çıktı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca asil listeden bu yıl hacca gitmeye hak kazanan ve bu kutsal yolculukta özel seyahat şirketlerini tercih eden Manyas´tan ilk hacı kafilesi geçtiğimiz Cuma günü akşamı yola çıktı. Öğleden sonra Atatürk Meydanı önünde toplanan hacı adayları ve yakınları yolculuk öncesi bir araya geldiler.
İlçemiz din görevlilerinin ilahileri ile hacı adayları ve yakınları duygu seline sürüklenirken, adaylar vatandaşlardan helallik aldılar.
İlçemiz Müftüsü Erdoğan Aslantaş hacı adayları otobüse binmeden önce yaptırdığı dua öncesi konuşmasında ?Sizler kutsal topraklarda ülkemiz için, terörün sona ermesi için, ülkemizin birlik, beraberliği için dua edin, sizler Peygamber efendimizin misafirlerisiniz. Allah misafirlerin dualarını kabul eder.? diye konuştu.
Müftü Erdoğan Aslantaş´ın duası sonrasında hacı adayları otobüse binerek ilçemizden ayrıldılar.
Diyanet İşleri Başkanlığını tercih eden hacı adayı kafilesinin ise 7 Eylül Pazartesi günü Manyas´tan hareket edeceği öğrenildi.
Haber : Süleyman Özaydın



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı