Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Manyasın Karate Takımı iddialı

Manyasın Karate Takımı iddialı

Denizlide düzenlenecek, Karate Şampiyonasında Türkiye Ümit Genç ile 21 Yaş Altı Kategorilerinde yarışmalara katılacak olan Manyas Belediyespor Karate Takımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Deniz`lide düzenlenecek, Karate Şampiyonasında Türkiye Ümit Genç ile 21 Yaş Altı Kategorilerinde yarışmalara katılacak olan Manyas Belediyespor Karate Takımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Manyas Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren karate takımı 9-12 Ocak tarihlerinde Denizli`de yapılacak olan Türkiye Ümit-Genç ve 21 yaş altı karate şampiyonası ile 13 Ocak 2013`teki Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılıyor.         
Karate takımı çalıştırıcısı milli hakem ve antrenör Ertan Tunç, şampiyonada Manyas`ı altı sporcu ile temsil edeceklerini belirtirken kata dalında Emrehan Egen, Ayten Esra Sevimli, 52 kilo da Mustafa Korkmaz, 54 kilo da Saliha Simge Topuz, 68 kilo da Semih Kurt ve 78 kilo da ise Mustafa Enes Biçer`in mücadele edeceğini söyledi.
Amaçlarının en iyi derece ile Manyas`a dönmek olduğunu söyleyen Manyas Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Demircan, "Takımımızın başında ülke çapında karate alanında isim yapmış Ertan Tunç gibi bir antrenörümüz ve başarıya inanmış genç kardeşlerimiz var. Ben Denizli`den madalyalar ile döneceklerine inanıyorum." dedi. 
Karate Antrenörü Ertan Tunç ise, şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını, Denizli`de ki şampiyonada Manyas`ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli