Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Manyas´ın sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü

Manyas´ın sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü

Manyas İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen halk toplantısı Belediye Düğün Salonunda yapıldı.

Manyas İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen halk toplantısı Belediye Düğün Salonunda yapıldı.
Toplantıya Manyas İlçe Kaymakamı Abdülhamid Mutlu, Belediye Başkanı Tanjan Barçın, AK Parti Manyas Teşkilatı. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ramazan Alan, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kudret Egen, İlçe Millî Eğitim Müdürü Yüksel Demir, İlçe Jandarma Komutanı Erdinç Boztepe, Emniyet Amiri Sefer Yalçın, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri katıldı.
Yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda, ilçeye doğalgaz getirilmesiyle ilgili Manyaslılar Kültür ve Turizm Derneği Başkanlığı´nın yerel yönetimle birlikte toplandığı 2 bin imzanın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı´na teslim edilmesiyle ilgili bir komisyon oluşturulmasına karar verildi.
Geçtiğimiz yıllarda kapatılan ilçe cezaevi binasının Manyas İlçe Kaymakamlığı´na tahsis konusunda Adalet Bakanlığı´na yapılan müracaatın bakanlık nezdinde takip edilmesine ve cezaevinin Kültür Evi olarak değerlendirilmesine karar verildi.
İlçeye yapılması planlanan yeni pazaryerinin mevcut yerine yenilenerek yapılmasına ve bu konuda büyükşehir belediye başkanlığı nezdinde gerekli çalışmaların iktidar partisi ilçe başkanlığı ve yerel yönetim tarafından birlikte takip edilmesine karar verildi.
Faaliyetlerini Manyas İlçe Kaymakamlığı hizmet binası bünyesinde sürdüren adliye için mücavir alan içersinde yer tahsisinin yapılmasına ve bu konuda çalışma başlatılmasına karar verildi.
İlçenin kırsal mahallerinden olan Ketenlik ve Kızık´ta bulunan mesire yerlerinin rehabilite edilerek ilçe sakinlerinin kullanımına açılması konusunda ilgili kurumlarca gerekli çalışmanın yapılmasına karar verilip toplantı sona erdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli