Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Manyas Ziraat Odası Başkanı Danç güven tazeledi

Manyas Ziraat Odası Başkanı Danç güven tazeledi

Manyas Ziraat Odasının olağan kongresi Belediye çok amaçlı salonunda yapıldı.

Manyas Ziraat Odasının olağan kongresi Belediye çok amaçlı salonunda yapıldı.
Gönen Ziraat Odası Başkanı Necati Özkurt`un divan başkanlığında yapılan kongreye Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, AK Parti Manyas İlçe Başkanı Hasan Kahraman, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, Kepsut Ziraat Odası Başkanı Celali Koç, Balıkesir-Bursa Pancar Ekicileri Kooperatifi yönetim kurulu üyesi Celal Bangür ile ilçede ki siyasi partilerin ilçe başkanları ile sivil toplum örgütlerinin başkanları katıldı.
Kongrede bir konuşma yapan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç "İlçemizde 307 bin dekar tarım arazisi var ve bu tarım arazilerinin 116 bin dekarı kayıt dışı olarak görünüyor. Bu da ilçemiz çiftçisi milyonlarca liralık bir kayıptır. Sizden aldığımız üye aidatları ile kendi binamız olsun istedik ve bir hizmet binası yaptırıyoruz, inşallah kısa bir zaman sonra kendi binamızda sizlere hizmet vereceğiz." dedi.
Konuşmalar sonrası önce tek listenin olduğu seçimler de Ziraat Odasının 49 delegesi, 21 kişilik Ziraat Odası Meclisini belirledi.
Meclis seçiminin ardından ise seçilen oda meclisi kendi aralarında Ziraat Odası yönetim kurulunu seçti.
Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Hüseyin Danç (21 oy), Feridun Erol, Kudret Özden, Ömer Faruk Kaya 17`şer oy, Remzi Gündoğan 12 oy aldı. Hasan Karanfil ile Mustafa Gümüş 9`ar oy alınca kura çekimi yapıldı ve Hasan Karanfil oda yönetimine girdi. 1996 yılından beri Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Danç 6.kez oda başkanlığına seçilmiş oldu. Danç, kongre sonrası katılanlara teşekkür etti.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli