Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Manyas Meslek Yüksek Okulunda kepler havaya

Manyas Meslek Yüksek Okulunda kepler havaya

Manyas Meslek Yüksek Okulunun ikinci mezunlarının töreninde kepler havaya atıldı. 2010-2011 yılında eğitim-öğretime açılan Balıkesir Üniversitesi Manyas Meslek Yüksek Okulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı ikinci mezunlarını verdi.

Manyas Meslek Yüksek Okulu`nun ikinci mezunlarının töreninde kepler havaya atıldı.
2010-2011 yılında eğitim-öğretime açılan Balıkesir Üniversitesi Manyas Meslek Yüksek Okulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı ikinci mezunlarını verdi.
Manyas MYO bahçesinde yapılan mezuniyet töreninde konuşan Manyas MYO Müdürü Yar. Doç. Bilal Yıldırım, okulda ayrıca Sosyal Güvenlik Programının bulunduğunu, gelecek öğretim yılında Sağlık Kurumları İşletmeciliği programında olduğu gibi diğer programda da ikinci öğretimin YÖK tarafından onaylandığını söyledi.
Toplam 191 öğrenciye sahip olduklarını belirten Yıldırım "Manyas MYO`na sahip çıkmıştır, küçük bir ilçe olmasına karşın tüm kurumlar ve STK`lar bizden desteklerini esirgemediler" şeklinde konuştu.
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan "Ülkemiz emin adımlarla hızla ilerlemektedir. Sizlerde ülkemiz kalkınması ve ilerlemesine bilgileriniz ile destek vereceğinize inancım sonsuzdur. Sizleri birer meslek sahibi olarak göndermenin onurunu yaşıyoruz" dedi.
Daha sonra okul birincisi Muhammet Emin Badur, okul kütüğüne plaket çaktı ve başarı belgesi ile dizüstü bilgisayar ödülünü Rektör Alkan`ın elinden aldı.
Badur, konuşmasında, başarısının tesadüf olmadığını söyledi.
Okul ikincisi Aslı Köseoğlu ve okul üçüncüsü Engin Külah ile diğer öğrencilerin başarı belgeleri de törene katılan ilçe protokolü ile Balıkesir Üniversitesi akade misyenleri tarafından verildi.
Belge dağıtımı sonrası ise mezun olan öğrenciler Rektör Alkan`ın komutu ile birlikte keplerini havaya attılar.
Manyas MYO öğrencileri gecenin ilerleyen saatlerine kadar okulun bahçesinde canlı müzik eşliğinde eğlendiler.
Törene Balya Kaymakamı Bekir Arabacı, Manyas Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman, Kızıksa Belediye Başkanı Yüksel Zeki, C.Başsavcısı A.Murat Öztürk, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Oktay Aslan, Prof.Dr.Bedri Yüksel, çevre ilçelerin MYO müdürleri ile öğrencilerin yakınları katıldı.
Manyas MYO`da Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programında 80 öğrencinin son sınıfta eğitim gördüğü, finallerin sürdüğü ve 51 öğrencinin mezun olma olasılığının bulunduğu kaydedildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu