Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Manyas Esnaf Kefalet Kooperatifi yönetimi güven tazeledi

Manyas Esnaf Kefalet Kooperatifi yönetimi  güven tazeledi

Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulunda mevcut yönetim seçimi kazandı.

Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulunda mevcut yönetim seçimi kazandı. 
Manyas Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan olağan genel kurulun Divan Başkanlığı’nı Balıkesir Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifleri Birliği Başkanı Erol Ayvaz yaptı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan kongrein açılış konuşmasını Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yıldız Barçın yaptı. 
Barçın, 2021-2022 yıllarında toplamda 30 ortağın kooperatiften ayrıldığına bunun yanında 105 yeni ortağın kooperatife üye olduğunu belirterek, toplam plasmanlarının 83 milyon liraya yükseldiğini açıkladı. 
Sattığı malın parasını almakta zorlanan kooperatifin şu anda 2. derece kooperatifler listesinde olduğu bilgisini veren Barçın “Bizim isteğimiz yaklaşık 20 yıl önce ilçemizde kapanan Halk Bankası Şubesi’nin tekrar açılmasıdır. Bizler halen Bandırma Halk Bankası’nın 17 Eylül Şubesi ile işlemlerimizi yürütüyoruz. Buda esnafımız için zaman kaybı ve mali külfete yol açmaktadır.” dedi. 
Başkan Barçın’ın konuşmasını tamamlamasının ardından yapılan oylamada yönetim kurulu ibra edildi. 
Tek listenin katıldığı ve açık oylamanın yapıldığı seçimde Yıldız Barçın, Semih Keleş ve Kerem Soydan’dan oluşan mevcut yönetim yeniden seçilerek güven tazelemiş oldu. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı