Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Manyas Devlet Hastanesi’ne 2 Dahiliye Uzmanı atandı

Manyas Devlet Hastanesi’ne 2 Dahiliye Uzmanı atandı

Manyas Devlet Hastanesi’ne 2 Dahiliye Uzmanı atandı.

Manyas Devlet Hastanesi’ne 2 Dahiliye Uzmanı atandı. 
Manyas Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Atlı’nın Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü’ne atanması, ardından ikinci Dahiliye Uzmanı Mesut Yılmaz’ın yan dal onkoloji uzmanlık eğitimi için Sakarya Üniversitesi Hastanesi’ne gitmesiyle Manyas Devlet Hastanesi’nde dahiliye uzmanı kalmamıştı. 
Bu hafta içinde 2 Dahiliye Uzmanı Manyas Devlet Hastanesi’ne atanarak görevlerine başladı. 
Aynı hafta içinde göreve başlayan doktorlardan Büşra Güleç, Bandırma doğumlu olup, ilköğretimini Bandırma Hürriyet İlköğretim Okulu’nda, lise eğitimini Balıkesir Fen Lisesi’nde tamamlayarak, Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2018 yılında mezun oldu. Bandırma İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde pratisyen hekim olarak görev yaparken, uzmanlık eğitimini İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde alan Güleç, uzman olarak ilk görev yeri Manyas’a atandı. 
Kübra Bahar Baykan ise Balıkesir’de doğdu. Ali Hikmet Paşa İlköğretim Okulu’nu bitirdikten sonra Balıkesir Fen Lisesi’nden mezun oldu. Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2018 yılında mezun olduktan sonra İvrindi Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak göreve başladı. TUS sınavı sonrası Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimini aldıktan sonra ilk görev yeri olarak Manyas Devlet Hastanesi’ne atandı. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı