Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Manyas CHP, yerel seçimlerde iddialı

Manyas CHP, yerel seçimlerde iddialı

30 Mart 2014te yapılacak yerel seçimler öncesi CHP Manyas İlçe Örgütü üyeleri ile sık sık düzenlenen toplantılarda fikir alışverişinde bulunuyor.

30 Mart 2014`te yapılacak yerel seçimler öncesi CHP Manyas İlçe Örgütü üyeleri ile sık sık düzenlenen toplantılarda fikir alışverişinde bulunuyor.
CHP Manyas İlçe Örgütünün geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan son toplantısında, Belediye Meclis üyesi adaylıkları için, adayların belirlenme yöntemi tartışıldı.
CHP İlçe Başkanı Av.İsfendiyar Ülker başkanlığında parti lokalinde düzenlenen toplantıya, Salur Belediye Başkanı Fethi Kilercioğlu, Manyas Belediye Başkan adayı Tanju Barçın, Belediye Meclis üyesi İbrahim Canbay, parti yönetimi ve partililer katıldılar.
CHP olarak yerel seçimleri kazanmak zorunda olduklarını, bunun için zaman sınırı tanımaksızın köy, köy belde, belde dolaşacaklarını, ben değil biz odaklı çalışacaklarını söyleyen Av.İsfendiyar Ülker "Şimdi birlik zamanı sen ben kavgası yapmayacağız, CHP için kenetleneceğiz. Küskünlük, kırgınlıklara bu partide yer olmayacak. Ben partililerime bu konuda güveniyorum, hep birlikte Manyas`ta Belediye Başkanlığını kazanmak için güçlerimizi birleştirmek zorundayız." dedi.
Daha sonra Belediye Meclis üyelerinin belirlenmesi konusunda tek tek salonda bulunan üyelerin görüşü alındı. Büyük çoğunluk meclis üyelerinin belirlenmesini başkan adayı ve yönetime bırakırken, az sayıda kişi sandığa gidilmesini veya başkan adayının belirlemesi konusunda görüş bildirdi.
Toplantı sonrasında ortaya çıkan net görüş ise meclis üyelerinin başkan adayı ve yönetim kurulu tarafından belirlenmesi oldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli