Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Manyas Anadolu Lisesinden sosyal projeler

Manyas Anadolu Lisesinden sosyal projeler

Manyas Anadolu Lisesinin ikinci kanaat dönemi itibarı ile uygulamaya koyduğu sosyal projeler kapsamında Şubat ayını Sevgi Ayı ilan etmeleri ve ay boyunca çeşitli şekilde sevgi konusunu işledikten sonra Şubat ayının sona ermesi ile birlikte...

Manyas Anadolu Lisesinin ikinci kanaat dönemi itibarı ile uygulamaya koyduğu sosyal projeler kapsamında Şubat ayını "Sevgi Ayı" ilan etmeleri ve ay boyunca çeşitli şekilde sevgi konusunu işledikten sonra Şubat ayının sona ermesi ile birlikte sevgi ayı etkinliği düzenlendi.
Manyas Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik,Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Demircan, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile Manyas Lisesi konferans salonunda yapılan etkinlikte öğrencilerin sevgi üzerine hazırladıkları, kısa metrajlı film ile çeşitli etkinlikler beğeni ile izlendi. Etkinlikte bir konuşma yapan Ayhan Demircan, sevginin ömür boyu devam eden bir süreç olduğunu, içimizdeki sevgi yumağını dışarı çıkararak insanları sevmemiz gerektiğini, bu hayatı, arkadaşlarımızı severek daha güzel geçirebileceğimizi belirtti.
Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik ise "Biz sizleri çok seviyoruz. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Sizler sevginin mahsulüsünüz. İnsanların harcı sevgidir, bizler sevgi ile yoğrulmuşuz" dedi. Program sonunda sevgiyi ay boyunca en iyi işleyen sınıf olan 10/B sınıfı öğretmeni Sevil Kızmaz Birsen`e sınıf fotoğrafının bulunduğu bir saati İlçe Milli Eğitim Müdürü Çelik kutlayarak hediye etti. Manyas Anadolu Lisesi Mart ayını ise "Saygı Ayı" olarak işleyecek.  
 Süleyman Özaydın


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli