Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Manyas üç puanı üç golle aldı

Manyas üç puanı üç golle aldı

Manyas Belediyespor: 3 İvrindi Belediyespor: 0

Balıkesir Süper Amatör Küme maçında kendi saha ve seyircisi önünde İvrindi Belediyespor ile karşılaşan Manyas Belediyespor rakibini 3-0 mağlup etti.
Maçın hakemleri: Alper Gürsoy, Fırat Özgen, Ekrem Söğütçük.
Manyas Belediyespor: Fatih Şen, Sinan Bacak, Samet Sarıhan, Müslüm Karataş, Ogün Yıldırım, (Metin Başak) (Servet Saygın), Erhan Gözel, Hakan Altun, Semih Bayraktaroğlu (Mustafa Akbaş), İlhan Aygül (Bilal Gevgin), Hayati Karan
İvrindi Belediyespor: Mertcan Budal, Nezir Ünal, Tarık Honaz, Abdullah Çakar, Erkan Özalay, Arda Aydın, Yakup Demiraslan, Ertuğrul Sarı (Hasan Durnaz), Haluk Aslan, Burak Pala (Furkan Işık), Tarık Gözükan (Necati Kaplan)
Maçın ilk dakikalarında her iki takım da vasat bir futbol sergiledi. Maçta fazla heyecan yaşanmazken 28. ve 39. dakikalarda Hakan Altun´un golleri ile Manyas Belediyespor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
İkinci yarıda ise 63.dakikada Ogün Yıldırım takımını 3-0 öne geçirirken, maçın sonucunda tayin etmiş oldu. Maçın 90+3 dakikasında İvrindi Belediyespor kalecisi Mertcan Budak, maçın hakemi Alper Gürsoy tarafından kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Haber : Süleyman Özaydın



Anahtar Kelimeler: Manyas puanı golle aldı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı