Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Manyas MHP kaynıyor

Manyas MHP kaynıyor

MHP Manyas İlçe Başkanı Nazmi Taşkın, parti disiplininden koptuklarını öne sürdüğü isimleri partiden ihraç ettiklerini açıkladı.

MHP Manyas İlçe Başkanı Taşkın, parti disiplininden uzaklaşanlara kesinlikle taviz verilmeyeceğini söyleyip, ülkemizin en kritik ve karanlık bir dönem yaşadığını vurguladı.
Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Taşkın şunları kaydetti: ?Dört bir yandan kuşatılmış, içeriden ve dışarıdan emperyalist güçlerle işbirliği yapmış hainler ile amansız bir mücadeleye girilmiştir. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli böyle bir dönemde birlik ve beraberlik örneği sergilemiş, teröre ve terörizme karşı devletimizin yanında yer almış, milliyetçi ve ülkücü fikirleri iktidara kabul ettirerek uygulama sürecine sokmuştur. Böyle bir dönemde Genel Başkanımıza acımasız ve ahlaksızca yapılan eleştirileri ve de yapanları kabul etmemiz imkansızdır. Bunun bir örneğini de belediye meclis üyelerinde yaşamaktayız. Milliyetçi Hareket Partisinden aday gösterilerek 1. ve 2. sıra adaylarımız Manyas Belediye Meclisinde halkımızın oylarıyla MHP´yi temsil etme yetkisini almışlardır. Fakat bu şahıslar MHP Manyas İlçe Teşkilatı ile Genel Başkanımızı tanımadıklarını söyleyerek kişisel çıkarları ve ihtirasları doğrultusunda hareket etmektedirler. Bu nedenlerden dolayı MHP´nin fikirleri ve görüşlerini belediye meclis toplantılarına aktaramamış bulunmaktayız. Bu davanın hamuru şehit kanlarıyla yoğrulmuştur. Ve Ülkü Sancağı emin ve ehil ellerdedir. Gereğinin yapılması için MHP Manyas İlçe Teşkilatı 26.12.2016 tarihinde toplanmış ve partiden ihraç edilmesi kararı alınarak il Başkanlığına sunulmuştur. Mahmut Karakış ve Gökhan Bahçıvanoğlu´nun partimizle bir ilişkisi kalmamıştır.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Manyas kaynıyor
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false